Η πρώτη ελληνική έκθεση DEFEA έληξε με τις καλύτερες εντυπώσεις

Σε ένα περιβάλλον χωρίς covid, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Έκθεση DEFEA, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός, Αλκιβιάδης Στεφάνης και οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων. Το DEFEA 2021, η πρώτη αμυντική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία, προσέλκυσε 315 εκθέτες από 22 χώρες και περισσότερες από 45 κυβερνητικές και στρατιωτικές αντιπροσωπείες από 35 χώρες.

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης, ο Υπουργός Παναγιωτόπουλος είχε διμερείς συναντήσεις με επτά από τους αντίθετους αριθμούς του και συγκεκριμένα τους Υπουργούς Άμυνας της Κύπρου Χαράλαμπος Πετρίδης, της Σλοβενίας Ματέι Τόνιν, της Πορτογαλίας Joao Gomes Cravinho, της Ιταλίας Lorenzo Guerini, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Sifet Prodzic, της Βόρειας Μακεδονίας Radmila Shekerinshka, της Γεωργίας Juansher Butchulaze.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας είχε επίσης συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του EDA κ. Jiri Sedivy. Ο κ. Sedivy, καθώς και οι Υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας, της Κύπρου, της Σλοβενίας και της Πορτογαλίας είχαν συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις αμυντικές πρωτοβουλίες της ΕΕ, συγκεκριμένα PESCO, CARD και EDP.

Ελληνικές εταιρίες όπως η Beretta Hellas, Βασιλικός, Armymania, Siamidis, Πυρκαλ κ.ά οι οποίες ισάξια στάθηκαν δίπλα στις πολυεθνικές ξένες από όλο τον κόσμο. 

H Βeretta συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία με τα προϊόντα της στην έκθεση με μεγάλη προσέλευση στο περίπτερο της. Στο περίπτερο ήρθαν πολλές αντιπροσωπείες καθώς οι Υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας και άλλων χωρών.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο