Κλοπή ντεπόζιτου από τον Κ.Σ. Σύρου

Φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου κ. Κώστας Καλούδης, μετά και την επαναλαμβανόμενη για δεύτερη φορά κλοπή του ντεπόζιτου, που ο Σύλλογος έχει τοποθετήσει σε διάφορα σημεία για να πίνουν νερό τα πουλιά.

“Για να καταλάβει και ο κόσμος πως έχουν τα πράγματα, εδώ και χρόνια ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σύρου ακολουθεί πρόγραμμα που τοποθετεί ποτίστρες και ταΐστρες για την άγρια πανίδα μας.

Είναι τρία τα σημεία που αυτό πραγματοποιείται:

1) Στον Κάβο , στο νότιο μέρος στο Κόμητο, έχουμε τοποθετήσει τρεις σε αριθμό ποτίστρες-ντεποζιτάκια με συλλογή νερού.

2) Στην περιοχή του Μέγα Γιαλού τέσσερις ποτίστρες 

3) και τέλος στην Απάνω Μεριά οχτώ ποτίστρες .

Είναι γεγονός ότι με πολύ κόπο πηγαίνουμε τα ντεπόζιτα στους προορισμούς τους. Άλλες φορές με κουβάλημα, άλλες όπως στην απάνω μεριά προσεγγίζοντας το σημείο από θάλασσα , που σημαίνει με σκάφος και οικονομικό κόστος για εμάς που το κάνουμε. 

Πήγαν λοιπόν μέλη του Συλλόγου μας, να ελέγξουν τις ποτίστρες και με λύπη διαπιστώσαμε ότι έλειπε η ποτίστρα για δεύτερη φορά από την περιοχή Κάβος. “

Σε ερώτηση για το αν υποψιάζεται ποιος μπορεί να μπαίνει στη διαδικασία να πραγματοποιεί κάτι τέτοιο, ο κ. Καλούδης μας απαντά χαμογελώντας: “Δεν μπορώ να ξέρω ποιος και γιατί το κάνει. Είναι γελοίο πραγματικά γελοίο. Κάνουμε τόσο κόπο και κάποιος μπαίνει στη διαδικασία να πράξει αυτό. Είναι ακατανόητο..”

 

www.syrospress.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top