Νικητές οι Τοπαλίδης και Χατζηγιάννης στο λειόκανο στα Γιάννενα


Το Σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο Ιωαννίνων ο πρώτος πρωταθληματικός αγώνας πρακτικής σκοποβολής με λειόκανο για το 2025. Δυστυχώς δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων σκοπευτών πιθανόν λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, υπήρχαν όμως διεθνείς συμμετοχές από Γερμανία, Βουλγαρία και Αραβικά Εμιράτα.

Ο Κωνσταντινος Σουμαλεύρης ως διευθυντής αγώνα και ο Νίκος Φωτόπουλος ως αγωνάρχης όπως και όλη η διοίκηση πεδίου φρόντισαν για την ομαλή και ταχεία διεξαγωγή του αγώνα με στάδια σχεδιασμένα στην ταχύτητα των βολών και την αθλητικότητα των σκοπευτών, όπου κάθε λάθος κόστιζε ακριβά και αυτό δημιούργησε έντονο ανταγωνισμό και στις τέσσερις κατηγορίες.

Στην Open με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κέρδισε οριακά σε μια επική μάχη τον Γιώργο Φιλίππου σε ένα πολύ αμφίρροπο αγώνα που κατά τη διάρκεια του η πρώτη θέση άλλαζε συνεχώς από στάδιο σε στάδιο. Το χάλκινο μετάλλιο κατακτήθηκε από τον Νίκο Βασιλάκο, ενώ την τέταρτη θέση κατέλαβε η πρωταθλήτρια γυναικών Ελένη Τσοπουροπούλου που άφησε οριακά στην πέμπτη θέση τον Γιώργο Τσεκούρα, ενώ έκτος τερμάτισε ο Διαμαντής Γρηγοριάδης

Τέλος για τη μάχη της οκτάδας ο Αριστείδης Κανταρέλης πήρε την έβδομη θέση αφήνοντας όγδοο τον Ελίας Μουχάμεντ από τα Εμιράτα.

Στην κατηγορία Standard δόθηκε άλλη μια μεγάλη μάχη με τελικό νικητή τον Γιάννη Τοπαλίδη που κέρδισε δύσκολα μεν αλλά δίκαια τον Γιάννη Κάρμαν,ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ένας νέος αθλητής από τη Θεσσαλονίκη ο Βαγγέλης Τσανακτσίδης αφήνοντας οριακά εκτός βάθρου το Νίκο Ρέντα,ενώ οι Ιορντάνοφ και Γκούρνεφ από τη Βουλγαρία πήραν την πέμπτη και έκτη θέση αφήνοντας την έβδομη για τον Δημήτρη Νικολακόπουλο από την Πάτρα και την οκτάδα συμπλήρωσε ο Βούλγαρος Ραντόνοφ.

Την κατηγορία Standard Manual κέρδισε ο Βούλγαρος Ιβάν Χριστόσκοφ με δυσκολία, αφήνοντας δεύτερο τον Δημήτρη Κανδύλη ,ενώ τρίτη κατετάγη η πρωταθλήτρια Γερμανίας Έλενα Όττ αφήνοντας τους σκοπευτές από την Αλεξανδρούπολη Χρήστο Γιαννακίδη και Θανάση Σισμάνη στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα και τον Ιβάν Τράικοφ στην έκτη.

Τέλος στην κατηγορία Modified ο Γερμανός πρωταθλητής Τίλο Βούρστερ κέρδισε τον πολλά υποσχόμενο Θανάση Φαρμάκη, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο πολύπειρος Νίκος Λάζαρης. Την εξάδα συμπλήρωσαν ο Γαβριήλ Μποδίκογλου, Σιμεόνοφ από την Βουλγαρία και Κωνσταντίνος Αργύρης

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στο νέο σκοπευτήριο της Καβάλας το πρώτο Σαββατοκύριακο Απριλίου όπου ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες ελληνικές συμμετοχές.

 

 

Δείτε περισσότερα στο www.sport-fm.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook41
Instagram2.00k
error: Content is protected !!
Κύλιση στην κορυφή