Νόμιζαν ότι έσωσαν ένα σκυλί από ένα παγωμένο ποτάμι αλλά ήταν στην πραγματικότητα λύκος

Το περιστατικό συνέβη στην Εσθονία με δύο άνδρες που εργάζονταν στην κατασκευή ενός φράγματος οι οποίοι, αφού άκουσαν μια ξαφνική κραυγή, μπήκαν αμέσως στον παγωμένο ποταμό στο Pärnu για να σώσουν έναν σκύλο υπό εξαφάνιση.

Οι άνδρες πήδηξαν στο νερό και έσωσαν το ζώο, καλύπτοντάς το με μια κουβέρτα. Μόλις οδηγήθηκε σε κτηνίατρο, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σε καμία περίπτωση σκύλος, αλλά ένας ζωηρός λύκος, και αυτό δεν οφείλεται στην επίσκεψη στον γιατρό, αλλά σε έναν τοπικό κυνηγό που είχε επιβεβαιώσει το είδος του ζώου.

Ο λύκος ήταν πολύ υπάκουος εκείνη τη στιγμή, καθώς η αρτηριακή του πίεση ήταν πολύ χαμηλή λόγω σοβαρής υποθερμίας, αλλά μόλις αποκαταστάθηκε η θερμοκρασία του σώματός του με κουβέρτες και θερμοφόρες, μεταφέρθηκε στην EUPA (Εσθονική Ένωση για την Προστασία των Ζώων) για να απελευθερωθεί στο φυσικό του περιβάλλον.

Χάρη στους δύο γενναίους άνδρες που στάθηκαν δίπλα στον παγωμένο ποταμό και την κτηνιατρική φροντίδα, ο λύκος είναι πλέον ελεύθερος να περιπλανηθεί στα πανέμορφα χιονισμένα τοπία της Εσθονίας, στο φυσικό του περιβάλλον που παραλίγο να χάσει για πάντα.

 

 

www.pet-sitting.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top