ο αγώνας XTERRA Greece ανοίγει τις πύλες του

Το XTERRA Greece Championship είναι από τις ελάχιστες διοργανώσεις στην χώρα μας που συγκεντρώνει όχι απλά ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών αθλητών από κάθε γωνιά του πλανήτη, αλλά τους καλύτερους εν-ενεργεία αθλητές του αγωνίσματος. Στις 30 Απριλίου 2017 ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στην Αττική και συγκεκριμένα στην πλαζ Βουλιαγμένης.

Εκεί οι αθλητές και οι θεατές του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μοντέλα της Volkswagen που διαθέτουν τον ίδιο, δυναμικό και περιπετειώδη χαρακτήρα του XTERRA. Πιο συγκεκριμένα παρουσία στη διοργάνωση θα έχει το Tiguan, το αυτοκίνητο που είναι συνώνυμο με την κατηγορία SUV, το Beetle Dune, το crossover που παραπέμπει στα θρυλικά «beach buggies» και το νέο Amarok που διεγείρει τις αισθήσεις με την δύναμη και την επιβλητική του εμφάνιση.

Τα τρία μοντέλα της Volkswagen θα είναι στο XTERRA GREECE για να συμπληρώσουν ιδανικά ένα σκηνικό off-road περιπέτειας και να εμπνεύσουν περισσότερη δύναμη στους συμμετέχοντες της διοργάνωσης.

Volkswagen Beetle Dune

Beetle Dune:

Δυναμικό και περιπετειώδες, το Beetle Dune σας πηγαίνει άφοβα σε νέες διαδρομές, ενώ εσείς απλά απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική. Η σχεδίασή του παραπέμπει στα θρυλικά «beach buggies» και τα off-road χαρακτηριστικά του συνθέτουν ένα δυναμικό crossover που είναι έτοιμο να κατακτήσει μαζί σας νέες διαδρομές.

am0931

Amarok:

Ασυμβίβαστο στις off-road περιπλανήσεις και δυναμικό στην άσφαλτο, το νέο Amarok διεγείρει τις αισθήσεις. Ο πανίσχυρος κινητήρας 3.0l V6 εξασφαλίζει ότι θα έχετε όση δύναμη χρειάζεστε για κάθε απόδραση σας, ενώ με την εντυπωσιακή και πολυτελή σχεδίαση του κάνει εντύπωση όπου και αν βρεθεί.

tiguan

Tiguan:

Από την επιβλητική του σχεδίαση μέχρι την δυναμική οδηγική του συμπεριφορά, το Tiguan δείχνει τον σπορτιβ και ταυτόχρονα SUV χαρακτήρα του. Έτοιμο να κατακτήσει κάθε διαδρομή, με σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, δυναμικούς κινητήρες και πάντα συνδεδεμένο, το Tiguan, δεν σε οδηγεί μόνο σε νέες περιπέτειες, σε κάνει πρωταγωνιστή τους.

 

www.xterragreece.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top