Ο τελικός του Red Bull Dance Your Style

16 χορευτές σε εντυπωσιακά street dance battles 1vs1 και το κοινό σε ρόλο κριτή να διαμορφώνει το αποτέλεσμα επί τόπου, αναδεικνύοντας νικητή το Β-Boy Onel στον τελικό στο Box Athens.
Μερικές εκατοντάδες κόσμου έδωσαν το παρών χθες Κυριακή, 13/05, στον τελικό του χορευτικού διαγωνισμού, Red Bull Dance Your Style στο Box Athens, εκεί όπου 16 χορευτές -το look των οποίων επιμελήθηκε το underground brand ένδυσης Pyrex Original– αναμετρήθηκαν σε απίστευτες 1vs1 μάχες και αυτοσχεδίασαν τα moves τους πάνω στη μουσική που επέλεγε ο DJ TsiliSmile. Στο ρόλο του MC, ο γνωστός hip hop artist, “12os Pithikos” που ξεσήκωνε το κοινό, το οποίο αποφάσιζε επί τόπου το νικητή του κάθε battle σηκώνοντας κάρτες διπλή όψης (μπλε ή κόκκινο χρώμα ανάλογα την πλευρά του χορευτή).

Lil Cli vs Icler

Όλα τα χορευτικά είδη, από το breaking και το krumping μέχρι το popping, hip-hop και το waacking, είχαν την τιμητική τους στον φετινό διαγωνισμό, στον οποίο πήραν μέρος συνολικά 32 χορευτές, 16 στον προκριματικό της Αθήνας (14/04, Σύνταγμα) και 16 στον προκριματικό της Θεσσαλονίκης (04/05, άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου). Έτσι, η 16άδα του τελικού απαρτιζόταν από τους καλύτερους 8 της Αθήνας –IclerZoobVirtuozoRekozCut1Lil CliOnel & Fuerza Negra– και αντίστοιχα από την καλύτερη 8άδα της Θεσσαλονίκης –BillyΕιρήνηΜαρίαSitzi KunDimas DimJohn WaneHaribo & Μαντώ.

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία το Red Bull Dance Your Style και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το επίπεδο των διαγωνιζομένων, οι οποίοι απέδειξαν ότι το street dance έχει μέλλον στη χώρα μας.B-Boy Onel

Εκτός όμως από τον Onel, το μεγάλο νικητή της βραδιάς, ξεχώρισαν με τα απίθανα side acts τους, οι χορευτικές ομάδες Music Box και Dead Prezz ενώ live on stage εμφανίστηκαν οι: 12os Pithikos, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣΝΤΜ57 & Kareem Kalokoh (ATH Kids).

www.redbull.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top