Πάμε για τρέξιμο το Σαββατοκύριακο;

Amorgos Trail Challenge

Μετα την επιτυχημενη διεξαγωγη του 1ου ορεινου αγωνα στην Αμοργο , το Amorgos Trail Challenge το ραντεβου δινεται ξανα για τις 19+20 Μαιου του 2018.
Η οργανωτικη ομαδα καλεί ολους να ειναι συνταξιδιωτες σε αυτο το δρομικο ταξιδι! ευχαριστουμε

 

Koziakas Mountain Race

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου Ν.Τρικάλων “Ξένιος Ζευς” προκηρύσσει τον 3ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με την ονομασία ”KOZIAKAS MOUNTAIN RACE”. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/05/2018 και θα περιλαμβάνει 2 διαδρομές μήκους 9 χλμ και 20 χλμ. Και οι δύο αγώνες θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Ελάτη Τρικάλων. Όλες οι λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, koziakasmountainrace.gr.

 

North Olympus Trail Vrontou

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς διοργανώνει, για 3η  συνεχόμενη χρονιά, αγώνα  ορεινού τρεξίματος, μήκους 20 χιλ., με την επωνυμία North Olympus Trail Vrontou (ΝΟΤ Vrontou), καθώς και έναν μικρότερο αγώνα,  μήκους  6 χιλ., με την επωνυμία “Το μονοπάτι της Αγίας Κόρης”, στα άγρια μονοπάτια του Βορειοανατολικού  Ολύμπου, στην περιοχή της Βροντούς Πιερίας. Στόχος των αγώνων είναι η ανάδειξη και προβολή της βορειοανατολικής  πλευράς του Ολύμπου.

Αφετηρία και τερματισμός οι Αγ. Απόστολοι, σε υψόμετρο 320μ. στους πρόποδες του Ολύμπου, 4 χιλ. δυτικά του χωριού Βροντού, όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις του ΕΟΣ Βροντούς, οι οποίες διαθέτουν: χώρο στάθμευσης 400 θέσεων, σύγχρονες τουαλέτες, σνακ μπαρ, χώρους αναψυχής κ.α.

 

Χαρακτηριστικά του αγώνα των 20km

Ο αγώνας είναι απόστασης 20 περίπου χιλιομέτρων, από τα οποία τα 18.5 χιλ. είναι σε μονοπάτια του Ολύμπου και μόνο 1.5 χιλ. σε δασικούς δρόμους και άσφαλτο. Το υψόμετρο που θα κινηθεί είναι από 320μ έως 1.540μ.

 

Χαρακτηριστικά του αγώνα των 6km

Ο αγώνας είναι απόστασης 6 περίπου χιλιομέτρων, από τα οποία τα 4.5 χιλ. είναι σε μονοπάτια  και 1.5 χιλ. σε δασικούς δρόμους και άσφαλτο. Το υψόμετρο που θα κινηθεί είναι από 320μ έως 640μ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες σε λίγες ημέρες.

Πληροφορίες: 6973 804 843 & 697 222 4665.

 

 

www.advendure.com

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top