Υλικά:
4 μεγάλα ορτύκια
1/2 Φλ. ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
1 κ. γλυκού αλάτι
1 κ. γλυκού πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και καψαλίζουμε τα ορτύκιακαι στην συνέχεια τα πλένουμε πολύ καλά.
Τα ανοίγουμε λίγο και τα χτυπάμε ώστε να πλατύνουν.
Ανοίγουμε μικρές σχισμές με ένα μαχαίρι και γεμίζουμε με φέτες σκόρδου περασμένες με αλατοπίπερο.
Αλατοπιπερώνουμε καλά τα ορτύκια, τα αλείφουμε με το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στην σχάρα γυρίζοντας τα κατά διαστήματα μέχρι να ροδίσουν καλά.