Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας 2017: “Το Λαύριο είναι πολύ δύσκολος βυθός ακόμη και στα πολύ βαθειά του”

Ο κορυφαίος έλληνας αθλητής Υποβρύχιας αλιείας Γιάννης Σιδέρης συμμετέχει στο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας 2017, και μας μεταφέρει το “κλίμα” της προετοιμασίας!
Λίγες μόνο ημέρες μένουν μέχρι την έναρξη του αγώνα, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Ιουνίου σε θαλάσσια περιοχή του Λαυρίου από την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.) και τον σύλλογο Γλαύκο (Σ.Φ.Υ.Κ ΓΛΑΥΚΟΣ).
– Με χαρά μαθαίνουμε ότι θα αγωνιστείς στο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας 2017, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες;
Ναι η προετοιμασία μου έχει ξεκινήσει. Βρίσκομαι ήδη στο Λαύριο και προσπαθώ να αναγνωρίσω την κατάσταση των βυθών στα σημεία που θα διεξαχθεί ο αγώνας.
– Πως σου φαίνεται το Λαύριο σαν τράπεζα του ατομικού;
Το Λαύριο και οι γύρω περιοχές είναι πολυψαρεμένες άρα και τα αποτελέσματα των αθλητών θα είναι φτωχά. Το ζητούμενο είναι να δημιουργηθεί η βαθμολογία για να μπορέσουν οι εκλέκτορες να ψηφίσουν τους αθλητές που θα απαρτίσουν την εθνική ομάδα. Η οποία, θα μας εκπροσωπήσει το Σεπτέμβριο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κροατία. Το Λαύριο παρέχει εύκολη πρόσβαση, διαμονή, πληθώρα δυτών ασφαλείας και γενικά λίγα έξοδα. Είναι μια ευκαιρία για τους ψαράδες της Αττικής να ανέβουν στο βάθρο…
– Ποια είναι η μορφολογία του βυθού, θα είναι ένας αγώνας που θα κριθεί στο βαθύ ψάρεμα όπως η Σύρος;
Το Λαύριο είναι πολύ δύσκολος βυθός ακόμη και στα πολύ βαθειά του… δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη ακόμη. Το προβάδισμα όπως προανέφερα το έχουν οι αθλητές της Αττικής.
– Υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχών μετά τη πρώτη θέση της Ελληνικής ομάδας στο Παγκόσμιο;
Νομίζω πως η επιτυχία του παγκοσμίου στην Σύρο είχε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα περίμενε κάποιος. Ο Έλληνας αν δεν πρωταγωνιστεί προτιμά να μην συμμετέχει…
Θα ήθελα για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον χορηγό μου Οleq Lyadenko και την εταιρεία του Deep Master για την στήριξη της και εσάς για τον χρόνο σας!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο