Ρεκόρ εκθετών στην 44η IWA OutdoorClassics

Άνοιξε και φέτος τις πόρτες της η μεγαλύτερη έκθεση της Ευρώπης που αφορά τα όπλα, τη σκοποβολή και το κυνήγι, την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Η 44η IWA OutdoorClassics πραγματοποίησε φέτος νέο ρεκόρ εκθετών με τον αριθμό να αγγίζει τους 1.515 εκθέτες από όλον τον κόσμο.

Οχτώ στους δέκα εκθέτες ήταν εταιρείες και περίπου τα δύο τρίτα των εμπορικών επισκεπτών ήταν από χώρες όλου του κόσμου, πέρα της Γερμανίας. Το άνοιγμα της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης για το κυνήγι, τη σκοποβολή και τον υπαίθριο εξοπλισμό πραγματοποίησε ο Βαυαρός Υπουργός Εσωτερικών, Joachim Herrmann.

Πάνω από 40 χρόνια διαγράφει ιστορία επιτυχίας η IWA OutdoorClassics στη Νυρεμβέργη

Η εθνική επίδειξη προϊόντων τόσο για το εμπόριο όσο και για τους οπλουργούς λιανικής άνοιξε τις πόρτες του στη Νυρεμβέργη για πρώτη φορά το 1973 με μόλις λιγότερους από 100 εκθέτες. Η διεθνής ονομασία IWA OutdoorClassics οφείλεται στην ραγδαία αυξανόμενη εξέλιξή της πέρα από τα σύνορα της Γερμανίας καθώς και την προβολή πολλαπλών προϊόντων, καλύπτοντας το φάσμα μεταξύ χειροτεχνίας και καινοτομίας σε υπαίθριο εξοπλισμό, λειτουργικά ρούχα, κυνήγι και σκοποβολή.

Αυτή τη χρονιά η IWA OutdoorClassics παρουσίασε μία πιο ελκυστική, πιο πολύχρωμη και πιο ολοκληρωμένη έκθεση, η οποία ήταν άκρως απαραίτητη τόσο για το εμπόριο όσο και για την βιομηχανία.

 

www.shooters.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top