Στρατηγικές στοιχηματισμού ιπποδρομιών και η σημασία του πονταρίσματος

Με ρωτούν συχνά ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα όταν προσπαθείτε να κερδίσετε από ένα στοίχημα με άλογο. Πρώτα πρέπει να διαλέξουμε έναν καλό πράκτορα στοιχημάτων και για να εξοικονομήσουμε χρόνο στους αναγνώστες μας, προτείνουμε έναν πρακτορείο στοιχημάτων όπως το Bet20 που είναι γεμάτο στοιχηματικές επιλογές και αξιόπιστο.

Η απόκτηση της φόρμας σας είναι προφανώς ένα σημαντικό μέρος της οικοδόμησης αυτοπεποίθησης και της απόκτησης γνώσης για το τι στοιχηματίζετε, αλλά το πόσο θα στοιχηματίσετε σε μία κούρσα και πώς θα μοιράσετε αυτό το στοίχημα είναι εξίσου σημαντικό.

Πολλοί παίκτες δεν έχουν σχέδιο ή δομή για τα στοιχήματά τους, επομένως είναι σημαντικό να περιγράψετε τα βασικά για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας και να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειές σας.

Το έχω αναλύσει σε μερικά βασικά σημεία για να μεγιστοποιήσετε την επιτυχία σας ως παίκτης στοιχηματισμού σε ιπποδρομίες:

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΡΟΛΟ

Είναι εύκολο να πέσετε στην παγίδα της κατάθεσης ενός μικρού χρηματικού ποσού στον λογαριασμό σας και να στοιχηματίσετε αυτό το ποσό σε μία μόνο διαδρομή, ελπίζοντας ότι θα κερδίσει και θα σας επιτρέψει να στοιχηματίσετε περισσότερα. Συχνά χάνει και εσύ συνεχίζεις να καταθέσεις για να κυνηγήσεις τις απώλειές σου. Είναι ένας φαύλος κύκλος που σπάνια τελειώνει με επιτυχία.

Εάν θέλετε πραγματικά να έχετε κέρδος, πρέπει να διαθέσετε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στοιχηματικούς σκοπούς και αναφέρεται ως η «τράπεζά» σας. Ο χρυσός κανόνας του στοιχήματος είναι να στοιχηματίζετε μόνο ό,τι έχετε την πολυτέλεια να χάσετε.

Το bankroll σας μπορεί να είναι οτιδήποτε, αλλά για μένα είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με ένα αξιοπρεπές ποσό που θα σας επιτρέψει να κερδίσετε περισσότερα από λίγα δολάρια και να έχετε μικρό αντίκτυπο εάν χάσετε. Το υπόλοιπό σας θα μπορούσε να είναι 100 $ ή 1.000 $, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ορίσετε αυτό το συγκεκριμένο ποσό και να βεβαιωθείτε ότι είναι ένα ποσό που αισθάνεστε άνετα. Μόλις έχουμε ένα καθιερωμένο bankroll, πρέπει να έχουμε ένα σύστημα που να καθορίζει πόσα θα στοιχηματίσουμε σε κάθε δεδομένη κούρσα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ

Ως γενικός εμπειρικός κανόνας, είναι καλή ιδέα να μην στοιχηματίζετε περισσότερο από περίπου το 5% του συνολικού σας bankroll σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη κούρσα. Ναι, αυτό σημαίνει ότι αν ξεκινήσετε με ένα bankroll $100, μπορείτε να στοιχηματίσετε μόνο $5 συνολικά σε μια κούρσα. Είναι ενδιαφέρον ότι ανακάλυψα ότι όσο περισσότερο κερδίζω, τόσο περισσότερο τείνω να μειώνω το συνολικό ποσοστό πονταρίσματος του bankroll ανά κούρσα (πολλοί θα πίστευαν διαφορετικά). Όταν το bankroll μου πλησιάζει τα $1.000, προσπαθώ να ποντάρω ένα μέγιστο στοίχημα $50 (5% του bankroll). Αυτό δεν σημαίνει $50 σε κανένα άλογο, σημαίνει συνολικά στοιχήματα $50 στην κούρσα, τα οποία μπορούν να μοιραστούν μεταξύ 2 και 4 ίππων στην κούρσα.

Μια άλλη μέθοδος που ορισμένοι βρίσκουν πιο αποτελεσματική είναι να στοιχηματίσετε ένα συγκεκριμένο ποσό για να κερδίσετε ένα συγκεκριμένο ποσό. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να στοχεύσετε να κερδίσετε $50 συνολικά σε έναν αγώνα και να δομήσετε τα στοιχήματά σας ανάλογα. Έχω διαπιστώσει ότι και οι δύο αυτές μέθοδοι είναι αποτελεσματικές και εξαρτάται πραγματικά από τις προσωπικές προτιμήσεις, αλλά το να στοιχηματίσετε ένα ποσοστό του συνολικού bankroll σας είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να μειώσετε τις απώλειές σας και να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας.

Ο πιο σημαντικός κανόνας στοίβαξης είναι να είστε πειθαρχημένοι με τη δομή και τη στρατηγική σας. Εάν ποντάρετε ένα ποσό που σας κάνει νευρικούς ή άβολους, έχετε στοιχηματίσει πάρα πολλά. Επίσης, κάποια στιγμή θα υπάρξουν αναπόφευκτα συνεχόμενες απώλειες. Επομένως, το να παραμένετε πειθαρχημένοι με τη μέθοδο στοιχηματισμού σας θα μετριάσει ακόμη και το χειρότερο σερί ηττών και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το bankroll σας σταθερό. Θα διαπιστώσετε ότι όταν είστε σε ένα σερί ήττας, το bankroll σας μειώνεται, πράγμα που σημαίνει ότι το μέγεθος του στοιχήματός σας μειώνεται επίσης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παραμείνετε στο παιχνίδι περισσότερο και να αναπηδήσετε σχετικά γρήγορα.

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για τη μεγιστοποίηση των κερδών και την ελαχιστοποίηση των ζημιών στα στοιχήματα αλόγων. Περίπου το 90% των αγώνων που στοιχηματίζω επιστρέφω μεταξύ 2 και 4 δρομέων. Η διαδικασία που χρησιμοποιώ είναι να στηρίζω σε μεγάλο βαθμό έναν δρομέα και να κάνω ένα “ασφαλές στοίχημα” στις άλλες επιλογές.

Όπως μπορείτε να δείτε, θυσιάσαμε μερικές από τις πιθανές νίκες του Horse 1 για να αντισταθμίσουμε τις απώλειές μας σε περίπτωση που ένα από τα άλλα δύο άλογα κερδίσει. Αυτή η κατάσταση μας επιτρέπει να έχουμε ένα αξιοπρεπές κέρδος εάν το άλογο 1 κερδίσει και να κερδίσουμε σχεδόν ολόκληρο το στοίχημά μας των 50 $ εάν κερδίσει είτε το άλογο 2 είτε το άλογο 3. Το σημαντικό εδώ είναι ότι ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητές μας να χάσουμε, κάτι που μας δίνει πολύ καλύτερες πιθανότητες να διατηρήσουμε ένα υγιές bankroll.

Φυσικά, υπάρχουν περιπτώσεις όπου είναι σκόπιμο να τοποθετήσετε ολόκληρο το στοίχημα σε έναν μόνο δρομέα, αλλά συνήθως το κάνω μόνο όταν έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και οι πιθανότητες είναι κάτω από περίπου $2,70. Αυτό είναι ένα σπάνιο περιστατικό και πρέπει να γίνεται μόνο με μέτρο. Είναι καλύτερο να θυμάστε ένα μικρό μέρος των κερδών για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να μην χάσετε και τελικά να διατηρήσετε ένα υγιές, σταθερό bankroll.

ΧΡΥΣΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εάν ένα άλογο υποστηρίζεται πολύ καλά στα λεπτά πριν από έναν αγώνα, αυτό είναι καλό σημάδι ότι θα τρέξει πολύ καλά και είχα μεγάλη επιτυχία υποστηρίζοντας μόνο τους πιο υποστηριζόμενους δρομείς σε έναν αγώνα. Υπάρχουν συχνά περισσότερα από ένα άλογα που υποστηρίζονται καλά και εδώ μπορείτε επίσης να υποστηρίξετε πολλούς δρομείς για να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα απώλειας.

Όταν ψάχνεις για άλογο ενδιαφέρεται και δεν βρίσκει υποστήριξη στην αγορά, αυτό δεν είναι ακριβώς θετικό σημάδι. Για παράδειγμα, αν ένα άλογο που μου άρεσε έπεσε από 3,00 $ σε 4,50 $, πιθανότατα δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να στοιχηματίσω γιατί η ολίσθηση στην αγορά δείχνει ότι το άλογο είναι απίθανο να κάνει αρκετά καλή θέληση για να κερδίσει. Φυσικά, υπάρχουν περιπτώσεις που η αγορά είναι τελείως λάθος και ένα άλογο προκαλεί ένα τεράστιο στοιχηματικό drift για να κερδίσει ή ένα καλά υποστηριζόμενο άλογο υφίσταται σοκ, αλλά τις περισσότερες φορές η αγορά λέει την ιστορία.

ιστορία πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας.

ΘΕΜΑ

Εάν είστε πραγματικά αποφασισμένοι να επωφεληθείτε από τον τζόγο και τις ιπποδρομίες ειδικότερα, είναι σημαντικό να παραμείνετε πειθαρχημένοι και με τις δύο μεθόδους και ειδικά με το μέγεθος του στοιχήματός σας. Πολλοί παίκτες πέφτουν στον φαύλο κύκλο να κυνηγήσουν τις απώλειές τους. Εξαιτίας αυτού, είναι σημαντικό να αφήσετε στην άκρη ένα καθορισμένο bankroll για στοιχήματα – ένα ποσό που θα ήσασταν ευτυχείς να χάσετε. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό το bankroll μπορεί να είναι ένα ορισμένο ποσό που επιτρέπεται στον εαυτό σας να στοιχηματίζει κάθε εβδομάδα. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πάρετε κάποιες απώλειες και αν χάσετε τα χρήματα που έχετε αφήσει στην άκρη για το στοίχημα της εβδομάδας, μην σας πιάσουν να καταθέτετε χρήματα από άλλους τομείς του προϋπολογισμού σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο