ΥΛΙΚΑ
10 τσίχλες
2 πορτοκάλια
4 μανταρίνια
2 τομάτες φρέσκες
1 φλούδα από κέδρο
20 γρ. ελαιόλαδο
10 γρ. κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στίβουμε τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια.
Βάζουμε τις τσίχλες σε γυάλινο σκεύος με το χυμό των πορτοκαλιών και μανταρινιών.
Προσθέτουμε το ξύλο κέδρου.
Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 30 λεπτά.
Κατόπι, σουρώνουμε τη μαρινάτα και στεγνώνουμε τις τσίχλες.
Τις αλατοπιπερώνουμε καλά, και μέσα στην κοιλιά, και τις σoτάρουμε καλά σε δυνατή φωτιά.
Σβήνουμε με το κονιάκ και προσθέτουμε την τομάτα και λίγο από το χυμό της μαρινάτας.
Το βράζουμε λίγο, να δέσει η σάλτσα, και το σερβίρουμε με πιλάφι.