Τσίχλες τυλιγμένες με προσούτο, κονιάκ και goji berry


Υλικά:

10 τεμ τσίχλες

20 λεπτές φέτες προσούτο

300γρ κρέμα γάλακτος

40γρ κονιάκ

50γρ Βούτυρο

100γρ ζωμό κότας

100γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Αλάτι ροζ Ιμαλάιων

Πιπέρι φρέσκο

Μαρινάδα:

2 φύλα Δάφνης

Λίγους κόκκους πιπέρι

2σκελιδες σκόρδο

150 γρ οινόμελο

Εκτέλεση:

Σοτάρω τις τσίχλες με το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσουν και σβήνω με το κονιάκ. Βγάζω τις τσίχλες και τις τυλίγω με το προσούτο περνώντας με οδοντογλυφίδα. Τα βάζω σε ταψί και περιχύνω τα υγρά από το σωτάρισμα, τα υγρά της μαρινάδας αφού τα έχω σουρώσει, τα goji berry, τον ζωμό κότας, αλάτι και πιπέρι.

Ψήνω στους 180 για 40′ περιπου,αποσύρω και ρίχνω την κρέμα γάλακτος με το βούτυρο μέχρι να μας δέσει η σάλτσα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook41
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top