27η Πανελλήνια Συνάντηση Κλασσικής Μοτοσυκλέτας

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτες, δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου για την διπλή εκδήλωση “Πανελλήνια Συνάντηση Κλασσικής Μοτοσυκλέτας – Μελωδικές Εξατμίσεις”. Είναι η 27η πανελλήνια συνάντηση και οι 21ες “Μελωδικές εξατμίσεις”, δύο θεσμοί που έχουν γράψει Ιστορία στα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς ημερομηνίες, αλλά και το μέρος που θα διοργανωθούν, καθώς για πρώτη φορά φέτος μετά από πολλά χρόνια αλλάζει ο τόπος συνάντησης!

Η  27η Πανελλήνια Συνάντηση κλασσικής Μοτοσικλέτας – 21ες Μελωδικές εξατμίσεις πλησιάζει, καθώς 9 ημέρες μόνο, έμειναν μέχρι το τριήμερο 10-11-12 Σεπτεμβρίου! Για φέτος λόγω των συνθηκών, θα υπάρξουν αλλαγές στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η σημαντικότερη αλλαγή όμως, είναι ότι μετά από πολλά χρόνια, θα αλλάξει ο τόπος που θα πραγματοποιηθούν η 27η Πανελλήνια Συνάντηση κλασσικής Μοτοσικλέτας και 21ες Μελωδικές εξατμίσεις. Αυτόν τον Σεπτέμβριο θα συναντηθούμε όλοι στο camping “Ροβιές”, που βρίσκεται 3 χλμ. βόρεια από τις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας.

Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει προνομιάκες τιμές, για όσους μείνουν στο camping, αλλά και για τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις (εστιατόριο, μπαρ κτλ). Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την στήριξη των πυρόπληκτών της Β. Ευβοίας. Ας στηρίξουμε όλοι μας, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες, της Βόρειας Εύβοιας, που δοκιμάστηκαν τόσο πολύ αυτήν την περίοδο…

Περισσότερες πληροφορίες για το camping και την πρόσβαση σε αυτό, μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμό που ακολουθεί: https://campingrovies.gr/ 

Μπορείτε αν θέλετε να κανονίσετε την διαμονή σας στις Ροβιές, (Κατερίνα Μπαγκαλόουζ 2227071204, ή Νικήτα Σοφία 6932191337) στα Ήλια ή στην Αιδηψό. Το camping απέχει περίπου 170 χλμ από την Αθήνα μέσω Χαλκίδας – Ψαχνών – Προκοπί – Μαντούδι – Λίμνη – Ροβιές, ή ενναλακτικά μπορείτε μέσω Εθνικής Αθηνών Λαμίας, να βγείτε στην Αρκίτσα, και με το ferry boat να περάσετε στη  Αιδηψό, και από εκεί να κατευθυνθείτε νότια και μετά από 28 χλμ θα βρείτε το camping δεξιά σας.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top