4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής Αστυνομικών, IPSC επιπέδου LEVEL 2

Την Κυριακή 17-10-2021 διεξήχθη στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας, το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής Αστυνομικών, IPSC επιπέδου LEVEL 2.
 
Το σωματείο Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών Ρόδου, για ακόμα μια φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και έδωσε δυναμικό «παρών» με τριμελή ομάδα, αποτελούμενη από τους Σταύρο Μπελενιώτη, Ηρακλή Στρατήρο και Γεώργιο Ηλιόπουλο.

Στο ομαδικό της διοργάνωσης μάλιστα κατέλαβε την 1η θέση  στην κατηγορία Ρroduction, ανάμεσα σε άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις και Υπηρεσίες που συμμετείχαν, ενώ στη Γενική Κατάταξη της κατηγορίας Production στο ατομικό, την 3η θέση πήρε ο Γεώργιος Ηλιόπουλος.

Το σωματείο ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η άψογη διοργάνωση, καθώς επίσης και την κα Ιωάννα Γκελεστάθη, επικεφαλής  του Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, που τίμησε με την παρουσία της τους αγώνες.   

Φυσικά, τα εύσημα και τα μεγάλα «μπράβο», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου, ανήκουν στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, που έχει έναν δικό της τρόπο να είναι πανταχού παρούσα σε όλες τις διοργανώσεις και να προσφέρει τα μέγιστα στους αθλητές της.

 

 

 Πηγή: www.rodiaki.gr

 
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο