Για ακόμα μια χρονιά το Αθλητικό Σωματείο Cape Drepano διοργανώνει το μεγαλύτερο αθλητικό φεστιβάλ της Δυτικής Ελλάδας το οποίο γίνεται πράξη από το WBSF, υπό την Αιγίδα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με την πολύτιμη υποστήριξη και συνεργασία του Τιτάνα που, για μία ακόμα χρονιά, στηρίζει έμπρακτα με τις υποδομές και το προσωπικό του τόσο την διοργάνωση όσο και τους αθλητές στην μαγευτική τοποθεσία του Δρεπάνου.

Πολλά καινούργια πράγματα πρόκειται να συμβούν στο 6ο Kitesurf Festival και ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι ότι προστίθεται μια extra ημέρα στο διήμερο!

Συγκεκριμένα το διήμερο γίνεται τριήμερο και όλα ξεκινούν από την Παρασκευή 7 Ιουλίου με registration, free kitesurf sessions από τους αθλητές ενώ παράλληλα δυνατές μουσικές από τους DJs του Distinto Bar και service από το WBSF beach bar θα συνοδεύουν την πρώτη warm up ημέρα του φεστιβάλ.

Μαζί μας όλο το τριήμερο θα βρίσκεται και το Bacardi, το οποίο αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι συνώνυμο της ξενοιασιάς και των high energy στιγμών, γι’ αυτό θα είναι μαζί μας και τις 3 ημέρες του festival με πανέμορφες, ολοζώντανες καλλίγραμμες «νυχτερίδες» που θα προσφέρουν εκπλήξεις στον κόσμο όλη την ημέρα, ενώ λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα του Bacardi RUMIX θα ανεβάσει τη διάθεση, σηματοδοτώντας την πραγματική διασκέδαση με αυθεντικά Bacardi Mojitos και πολύ μουσική από τον γνωστό DJ, John Chouliara.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, τo Σάββατο 8/7 ξεκινούν οι αγώνες, όπου εκτός από το freestyle και old school θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο racing και ειδικά στο Foil racing καθώς η εποχή το επιτάσσει και όλο και περισσότεροι αθλητές εξελίσσονται σε αυτή την κατηγορία. Επιπλέον, νέες κατηγορίες νικητών έρχονται να προστεθούν στα disciplines καθώς θα γίνει ειδικό ηλικιακό ranking και απονομές στο freestyle, δίνοντας έτσι την δυνατότητα για πολλές +30 κόντρες!

Την Κυριακή, θα ακολουθήσει ένα ολοήμερο beach party με τους DJs του Distinto Bar, οι τελικοί των αγώνων και οι απονομές των νικητών και πολλές εκπλήξεις για όλους. Φυσικά όλο το διήμερο θα υπάρχουν δραστηριότητες για όλους τους φίλους και θεατές των αθλημάτων σανίδας με γνωριμία με το kitesurf, βόλτες sup και sup-yoga με τις σανίδες της BIC Sport αλλά και yoga sessions από την γυμνάστρια Αστερία Γκρίλλα.

Πληροφορίες για τους αθλητές και online εγγραφές βρίσκονται εδώ: https://www.wbsf.gr/events/6th-kitesurf-festival-wbsf/

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σύντομα και μέχρι τότε δείτε τι έγινε πέρυσι…

 

www.wbsf.gr