Υλικά
1 1/2 -2 κιλά αγριογούρουνο κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
δάφνη, ρίγανη
Φλούδα από 1 λεμόνι
Λίγο αλεύρι
Λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το αγριογούρουνο να μαριναριστεί από το προηγούμενο βράδυ μέσα σε ένα μπολ που έχουμε προσθέσει το κρασί και ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τη φλούδα από το λεμόνι. Όταν είναι η ώρα για να το μαγειρέψουμε, το σουρώνουμε από το κρασί, το σκουπίζουμε καλά ,το αλευρώνουμε και το σοτάρουμε μέσα στο καυτό λάδι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το κρασί μέσα στο οποίο μαρινάραμε το κρέας. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και λίγο νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά για μιάμιση με 2 ώρες. Το σερβίρουμε με πουρέ σελινόριζας.