Διοργάνωση Εκδήλωσης Τοξοβολίας Αναψυχής – 16 Iουνίου 2024


Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ Association Koryvantes – Κορύβαντες σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας , ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση εκδήλωσης τοξοβολίας αναψυχής για ενήλικες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, 18.00 με 21.00, στους όμορφους ανοιχτούς χώρους της κοινοτητας Λεπτοκαρυών στην Φλώρινα.



Η εκδήλωση αυτή γίνεται με την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου Τοξοβολίας Κορύβαντες ΑΣΤ Κορύβαντες / Koryvantes Archery Club από τη Θεσσαλονίκη, του Ενεργοί Νέοι ΟΕΝΕΦ – Active Youths OENEF , του Europe Direct Western Macedonia – Δυτικής Μακεδονίας της Οργανωτικής ομάδας του Arktos 3D Archery , και της τοπικής κοινότητας Λεπτοκαρυών του Δήμου Φλώρινας.



Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση της τοξοβολίας ως δραστηριότητα αναψυχής και εξάσκησης, η γνωριμία του κοινού με την ιστορία και τις τεχνικές της, καθώς και η ενίσχυση της κοινοτικής συνοχής μέσα από τη συμμετοχή σε δραστηριότητες εναλλακτικού αθλητικού τουρισμού.



Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει προσομοίωση μακρινών βολών σε στόχους επι του εδάφους (Clout archery), Εκπαιδευτική εκμάθηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας, Εκπαιδευτική Παρουσίαση της ιστορίας της τοξοβολίας μεσα απο Ιστορικά Τόξα.



Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και απευθύνεται σε ενήλικες. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν απαραιτήτως συμμετοχή έως και την Παρασκευή 14/6 στο arktosarchery@gmail.com / 6946865700 για την καλύτερη οργάνωση των δραστηριοτήτων.



👉Υπεύθυνοι παρουσίασης:

☑️Lazaros Papoutzis, Προπονητης Τοξοβολίας επιπέδου Β’ , Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού

☑️Spyros Bakas, Εκπαιδευτης Τοξοβολίας (Level 2), Δόκιμος Κριτής Τοξοβολίας

☑️Elena Antoniadou, Εκπαιδευτής Τοξοβολίας (Level 2).

 

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top