Έρχεται στο Ρέθυμνο το Μοντέρνο Πένταθλο

Έρχεται στο Ρέθυμνο το Μοντέρνο Πένταθλο


Με στόχο τη γνωριμία με το καινοτόμο άθλημα Laser Run που συνδυάζει τη σκοποβολή με το τρέξιμο, η Παγκόσμια και η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου συνδιοργανώνουν με τον Δήμο Ρεθύμνου, το Δημοτικό Σχολείο Γερανίου, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, την Κοινότητα Γερανίου Ρεθύμνου, τον Σύλλογο Ποσειδώνα Γερανίου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου τη διεθνή διοργάνωση «Gerani Rethymno Laser Run».

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου (10.00), στο γήπεδο του Γερανίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

«Στόχος μας είναι να «συστήσουμε» σε όλους αυτό το άθλημα, που αποτελεί τμήμα του μοντέρνου πεντάθλου. Θα είναι μία γιορτή του Laser Run και του αθλητισμού γενικότερα», δήλωσε ο Νίκος Ιατρού, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου.

Η διοργάνωση εντάσσεται σε σειρά διεθνών εκδηλώσεων της Union Internationale de Pentathlon Moderne και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Το Laser Run είναι σκοποβολή με όπλο Laser με εξοπλισμό φιλικό προς το περιβάλλον. Μέσα από αυτούς τους αγώνες προάγεται ο αθλητισμός, η ευγενής άμιλλα και οι οικολογική ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/18cqH-kRk7xFaaWyLLqZPqmHEGViBBGUbMCGCmIgt5G4/preview

 

ΠΗΓΗ

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook42.00k
Instagram2.20k
error: Content is protected !!
Κύλιση στην κορυφή