Αγώνες δρόμου για το Σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου

3ος Θεαγένιος Δρόμος Θάσου 21 Απριλίου – 22 Απριλίου 100Κ & 50Κ

Με την έλευση της τρίτης χρονιάς του ΘΕΑΓΕΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. Η οργανωτική επιτροπή είναι σε θέση να σας ανακοινώσει με περηφάνεια, ότι αγώνας θα αποτελέσει κριτήριο για το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟ του 2019. Μια απόφαση η οποία δίνει την ευκαιρία σε πολλούς αθλητές από την Βόρεια Ελλάδα να συμμετάσχουν στον μοναδικό αυτό αγώνα. Η εκκίνηση των 2 αγώνων θα δοθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 7.00 το πρωί από τον φιλόξενο χώρο των Ξενοδοχείων AERIA & ΑΕΟΛΙΣ, τα οποία θα φιλοξενήσουν την όλη εκδήλωση στις Αστρίς Θάσου και είναι οι κύριοι χορηγοί της διοργάνωσης. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι 100 άτομα συνολικά 50 για κάθε αγώνα. Οι συμμετοχές θα ανοίξουν στις 1 Δεκεμβρίου 2017 και θα κλείσουν στις 31 Ιανουαρίου 2018. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αναλυτικά, το κόστος συμμετοχής και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες των αγώνων.

 

Ορεινός Αγώνας Δρόμου (Δρόμος Θυσίας) 21 Απριλίου

Ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη, διοργανώνει, το Σάββατο 21 Απρ 18 και ώρα 11:30, oρεινό αγώνα δρόμου «Δρόμος Θυσίας» 14χλμ στο Οχυρό Ιστίμπεη (Ν. Πετρίτσι Σερρών), στα πλαίσια της 77ης επετείου από τη Μάχη των Οχυρών, με την τεχνική υποστήριξη του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Αγώνας, συμβολικός και ιστορικός, συμβολίζει τη »ΤΙΜΗ» και την «ΕΙΡΗΝΗ». Πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά, προς τιμή των πεσόντων που έπεσαν υπέρ πίστεως κ πατρίδος.
Η συμμετοχή, είναι δωρεάν.

 

 

 

 

2ος Ημιμαραθώνιος Άνδρου 22 Απριλίου

Ο Δήμος Άνδρου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του αθλητικού συλλόγου Α.Π.Σ. Τελμησσός Νέας Μάκρης – Μαραθώνα αλλά και υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ διοργανώνουν τον 2ο Ημιμαραθώνιο Άνδρου απόστασης 21.097μ με εκκίνηση την περιοχή παραλία όρμου Κορθίου και τερματισμό την Πλατεία Γηροκομείου στη Χώρα την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 και ώρα εκκίνησης 11:45 πμ.

Παράλληλα διοργανώνει τον Αγώνα Δρόμου Αφανούς Ναύτη (10χλμ) με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Γηροκομείου στη Χώρα και τη διαδρομή να διέρχεται μέσα από το όμορφο χωριό Στενιές (Κυριακή 22 Απριλίου 2018 και ώρα εκκίνησης 12:00 πμ).

 

9ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

 

www.runnersclub.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top