Υλικά:
2 κιλά αγριογούρουνο χωρίς κόκκαλο ή 3,5 κιλά με κόκκαλο
1 κρεμμύδι σε φετάκια
2 πιπεριές κόκκινες σε μπαστουνάκια
3 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
400 γρ. κεφαλοτύρι σε κυβάκια
2 κ.σ. τοματοπελτές
1/2 κ.γ. κανέλα και 1/2 κ.γ. μπαχάρι
2 κ.γ. αλάτι
1 κοφτό κ.γ. άσπρο πιπέρι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε χοντρά κυβάκια, το βάζουμε σε ένα μπολ και το ανακατεύουμε μαζί με τα μπαχαρικά, το αλατοπίπερο, τον πελτέ, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Απλώνουμε πάνω στον πάγκο δύο φύλλα αλουμινόχαρτο και από πάνω δύο φύλλα λαδόκολλα. Βάζουμε το κρέας πάνω στην λαδόκολλα και απλώνουμε τα μπαστουνάκια από τις πιπεριές και το κεφαλοτύρι. Πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα αλάτι και κλείνουμε σφιχτά, πρώτα την λαδόκολλα και μετά το αλουμινόχαρτο.
Βάζουμε το πακέτο σε ένα ταψάκι με 2 – 3 ποτήρια νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 190 βαθμούς για 3 ώρες και 30 λεπτά.