Αναγνώριση και μορφολογία Κρητικών λαγωνικων από τον 1ο Κ.Σ. Ηρακλείου

Ο Όμιλος Κρητικού Λαγωνικου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, πραγματοποιεί και φέτος, εκδήλωση αναγνώρισης και μορφολογίας Κρητικών λαγωνικων την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Γαζίου (Δημαρχείο). Υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και του 1ου Κυνηγετικού συλλόγου Ηρακλείου.
 
Για την αναγνώριση:
Δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.
 
Απαραίτητα:
Μικροτσίπ και βιβλιάριο υγείας με το ισχύον αντιλυσσικό εμβόλιο με σφραγίδα κτηνιάτρου.
Τα σκυλιά θα πρέπει να είναι από 6 μηνών και πάνω, σε άριστη κατάσταση υγείας,αρτιμελή και καθαρά διαφορετικά δεν θα λάβουν μέρος στην διαδικασία.
Για την συμμετοχή στην αξιολόγηση της μορφολογίας.
Τα σκυλιά θα πρέπει να φέρουν τα έγγραφα μικροτσίπ και βιβλιάριο υγείας με το ισχύον αντιλυσσικό εμβόλιο με σφραγίδα κτηνιάτρου.
Θα πρέπει να έχουν αναγνωριστεί σε προηγούμενη εκδήλωση και να έχουν λάβει το απαραίτητο πιστοποιητικό ΒΕΑ ή ΒΕΚ.
 
Στη συνέχεια θα τους αποσταλεί δήλωση που θα πρέπει να τυπώσουν να συμπληρώσουν και να φέρουν υπογεγραμμένη εως την ημέρα της εκδήλωσης μαζί με όλα τα υπόλοιπα έγγραφα. Σύντομα θα αναρτηθεί σχετική αφίσα με τους υποστηρικτές της εκδήλωσης και τους δωροθετες της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της εκδήλωσης.
Φέτος θα παρευρεθεί η κριτής του Κυνολογικου Ομίλου Ελλάδος κα Εύη Τραγκαλη, με μεγάλη γνώση και εμπειρία στις λαγωνικες φυλές σκύλων.
 
Και αυτή η εκδήλωση είναι μία μοναδική ευκαιρία να δείξουμε το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην διατήρηση της ράτσας των προγόνων μας, προς πάσα κατεύθυνση!
Ας δείξουμε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας των ζώων μας και ας στείλουμε ένα σαφές μήνυμα!
 
“Η διατήρηση του Κρητικού Λαγωνικου είναι χρέος μας, ευθύνη μας, και κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση δείγμα πολιτισμού!”.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα στο messenger, email: cretandog@gmail.com.
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο