Αναβάλλεται η Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου

 

Η Οργανωτική Επιτροπή που είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Πεκίνο ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να μην την πραγματοποιήσει στις προγραμματισμένες ημερομηνίες εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στην Κίνα. 

Το προκαθορισμένο χρονικό διάστημα για τη φετινή διοργάνωση της συγκεκριμένης έκθεσης στην κινεζική πρωτεύουσα ήταν μεταξύ 21-30 Απριλίου. Ωστόσο, το γεγονός ότι αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που ανιχνεύονται θετικοί στον νέο κορωνοϊό, σε σχέση με ό,τι συνέβαινε εκεί ως τώρα, ανάγκασε τους διοργανωτές να την αναβάλλουν.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου. Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται ότι:
 
«Θα παρακολουθούμε στενά τη εξέλιξη της πανδημίας και θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την πραγματοποίηση και το έργο εξυπηρέτησης της εκδήλωσης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της πολιτικής πρόληψης και ελέγχου της επιδημίας. Η ακριβής ημερομηνία στην οποία θα γίνει η έκθεση θα ανακοινωθεί αργότερα», καταλήγει η Οργανωτική Επιτροπή.
 
Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη έκθεση είχε ακυρωθεί το 2020 όταν είχε ξεσπάσει ήδη η πανδημία στην ασιατική χώρα. 
 

 

 

www.caranddriver.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο