ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

(αφορά παλαιούς κυνηγούς που δεν ανανέωσαν την άδεια τα τελευταία 7 έτη)

 

1. ΠΑΛΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΘΗΡΑΣ (απαιτείται να φέρει πρόσφατη φωτογραφία του κατόχου, διαφορετικά απαιτείται νέα έγχρωμη και αχρησιμοποίητη φωτογραφία μεγέθους αστυνομικής ταυτότητας για έκδοση νέου βιβλιαρίου).

2. Την Α.Κ.Κ.Ο. (Άδεια Κατοχής Κυνηγετικού Όπλου) ή βεβαίωση από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ότι πληροί τις προϋποθέσεις για άδεια χρήσης κυνηγετικού όπλου, μαζί με φωτοαντίγραφο της ταυτότητά σας, για την ενημέρωση των αρχείων μας.

3. Βεβαίωση Επιτροπής Κρίσης Ικανοτήτων Νέων Κυνηγών στην οποία θα βεβαιώνεται ότι πέτυχαν στις εξετάσεις σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζεται στις εξετάσεις. (Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι κάθε κυνηγός που δεν έχει ανανεώσει την άδεια θήρας κατά τα τελευταία επτά (7) χρόνια, θεωρείται νέος κυνηγός και θα επανεξετάζεται από την αρχή με τις διατάξεις περί νέων κυνηγών.)***

4. Προσκόμιση αποδεικτικού μόνιμης κατοικίας και ως αποδεικτικό λογίζεται είτε η βεβαίωση από τον οικείο Δήμο, είτε το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΝΕΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ
1. Μία πρόσφατη (έγχρωμη) φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας για έκδοση βιβλιαρίου και φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας.

2. Την Α.Κ.Κ.Ο. (Άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου) φωτοαντίγραφο ή βεβαίωση από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ότι πληροί της προϋποθέσεις για την απόκτηση άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου.

3. Βεβαίωση Επιτροπής Κρίσης Ικανότητας Νέων Κυνηγών στην οποία θα βεβαιώνεται ότι πέτυχαν στις εξετάσεις σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζεται στις εξετάσεις.

4. Προσκόμιση αποδεικτικού μόνιμης κατοικίας και ως αποδεικτικό λογίζεται είτε η βεβαίωση από τον οικείο Δήμο, είτε το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο