Αρχισαν οι “επισκέψεις” σε σπίτια κυνηγών για έλεγχο κυνηγόσκυλων!

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση του Δ.Σ. του Κ.Σ. Μεγαλόπολης αναφέρει:

ΠΡΟΣ: Μέλη Κ.Σ. Μεγαλόπολης

Αγαπητοί συνάδελφοι. μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης, σας ενημερώνουμε πως τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται από επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης και την αστυνομία, επισκέψεις σε κατοικίες κυνηγών, για έλεγχο των συνθηκών διαβίωσης των σκύλων μας, έλεγχο της ηλεκτρονικής σήμανσης τους (τσιπ) και ενημέρωση, σχετικά με τις προβλέψεις του Νόμου ΑΡΓΟΣ για τη στείρωση ή την αποστολή δείγματος DNA των σκύλων μας.

Σε συνέχεια των προηγούμενων ενημερώσεών μας, βάσει των καταστατικών υποχρεώσεων μας, σας ενημερώνουμε ξανά πως σύμφωνα με τη νομοθεσία όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τα σκυλιά μας σημανσμένα, εμβολιασμένα και σε αξιοπρεπείς χώρους διαβίωσης.

Ως εκ τούτου, παρακαλείστε να εφαρμόζετε όλοι τα εκ του νόμου προβλεπόμενα, ώστε να μη δίνουμε αφορμές για σχόλια προς την κυνηγετική οικογένεια.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος του Δ.Σ. δέχτηκε απαράδεκτη, σφοδρή τηλεφωνική φραστική επίθεση από αιρετό του δήμου, για την οποία θα σας ενημερώσουμε εκτενώς και η οποία είναι καταδικαστέα. Δηλώνουμε ευθέως πως ο Κ.Σ. Μεγαλόπολης έχει παρόν, σχεδόν μισό αιώνα παρελθόν και μέλλον, πρέπει δε άπαντες να γνωρίζουν ότι όποιος προσβάλλει την οικογένεια μας θα μας βρει απέναντί του.

Τους υπενθυμίζουμε δε ότι οι Κυνηγοί ως προστάτες του περιβάλλοντος είναι οι μόνοι που εργάζονται με τον κόπο τους και τα χρήματά τους για την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας. Δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού διότι και άποψη και γνώση έχουν και την εκφράζουν όπου και όταν χρειαστεί.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΙΝΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΤΣΙΡΜΠΑΣ ΗΛΙΑΣ

 

 

www.kynoclub.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο