Το Chios Drift – Drag GP έρχεται για να εντυπωσιάσει

Υπέροχο θέαμα και εντυπωσιακά περάσματα από τους καλύτερους οδηγούς σας υπόσχεται το  CHIOS DRIFT-DRAG-GP, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 5-6 Μαΐου 2018, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο των Ολύμπων και περιλαμβάνει αγώνες πλαγιολίσθησης (Drift), ατομικής επιτάχυνσης (Drag Day) και ατομικής χρονομέτρησης (GP).

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινητιστών Χίου (Α.Σ.Α.Χ), το παλαιότερο αθλητικό σωματείο αυτοκινήτου στη Χίο, μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ- ΕΠΑ, υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου.

Οι μέρες πλησιάζουν και οι συμμετοχές θα είναι πάρα πολλές! Αυτοκίνητα που ετοιμάζονται αρκετό καιρό στο νησί της Χίου, επιστρέφουν σε όλες τις κατηγορίες και μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές από Αθήνα, Μυτιλήνη, Καρπενήσι και Κρήτη θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το  CHIOS DRIFT-DRAG-GP αποτελεί συνέχεια της πρωτοποριακής δράσης του Α.Σ.Α.Χ, ο οποίος στα 10 χρόνια ιστορίας του έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό στο νησί της Χίου.

Μέρος των εσόδων του αγώνα θα διατεθεί στο Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα.

Να είστε όλοι εκεί για να παρακολουθήσετε την προσπάθεια σπουδαίων αθλητών, με το θέαμα να ικανοποιεί ακόμα και τον πιο δύσκολο θεατή.

 

www.politischios.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top