Εκλογές και αποτελέσματα στον ΟΦΕΙ

Η μεγαλύτερη γενική συνέλευση από καταβολής ΟΦΕΙ, πραγματοποιήθηκε στις 12-9-2021 σε υπαίθριο χώρο στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, λόγω των αυστηρών μέτρων για την πανδημία.
Για πρώτη φορά στην ιστορία, τόσα πολλά μέλη του ΟΦΕΙ από όλη την Ελλάδα, ταξίδεψαν για να παραστούν στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του ομίλου. Ο αριθμός των μελών ξεπέρασε κατά πολύ κάθε προηγούμενο και αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την πρώτη Κυριακή, ξεπερνώντας αρκετά το 50 + 1 της % των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.
 
Ιδιαίτερα πρέπει να τονιστεί, ότι οι φίλοι και μέλη της Εθνικής φυλής και όχι μόνο, ταξίδεψαν πολλά χιλιόμετρα και σε εποχή πανδημίας, όχι για λόγους εκλογικής αντιπαλότητας και αναμέτρησης, αφού δεν υπήρχε τέτοιο θέμα με βάση τους υποψηφίους, αλλά γιατί πιστεύουν σε αυτό το Δ.Σ. των τελευταίων 6 ετών και θέλησαν να δείξουν έμπρακτα τη μεγάλη στήριξή τους σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να δώσουν ακόμη περισσότερη ώθηση για ακόμη περισσότερες ενέργειες και αποφάσεις, για μια Εθνική φυλή ακόμα πιο βελτιωμένη και σταθεροποιημένη. Η γενική συνέλευση εξελίχθηκε μέσα σε ένα φιλικό και ήρεμο κλίμα και διαπίστωσαν όλοι, ότι υπήρξε καθολική αποδοχή όλων των πεπραγμένων και των νέων αποφάσεων και ενεργειών του Δ.Σ.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια τεράστια προσπάθεια 6 ετών, της οποίας τα έργα είναι ορατά ακόμα και στον πιο δύσπιστο. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τα μέλη από όλη την Ελλάδα που παρεβρέθηκαν στη γενική συνέλευση και στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο τον ΟΦΕΙ και τους υποψηφίους.
Στον ΟΦΕΙ πιστεύουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, “πατώντας τέρμα το γκάζι”, για μια Εθνική φυλή που δεν έχει να φοβάται καμία ξένη και κάναμε τόσα πολλά πράγματα που ίσως, ούτε σε πάρα πολλά χρόνια δε θα γινόταν. Ενέργειες και πράξεις που γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Ελληνικής Κυνοφιλίας, για το καλό όλων των ιχνηλατών της χώρας! Και αυτό το πιστωθήκαμε με τα αποτελέσματα του έργου μας και την τεράστια αποδοχή και στήριξη του κόσμου σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ξέρουμε ότι δώσαμε ξανά την ελπίδα στους λάτρεις της φυλής και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε έως ότου ο Ελληνικός ιχνηλάτης φτάσει εκεί που του αξίζει. Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στον κόσμο!! Η μεγάλη προσπάθεια από μικρή μερίδα συμπολιτών μας να αμαυρώσουν, να μειώσουν και να αλλοιώσουν το μεγάλο αυτό έργο, έφερε ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, κάνοντας ακόμη πιο πολλούς φίλους της Εθνικής φυλής, να έρθουν κοντά στον ΟΦΕΙ.
 
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τα μέλη θερμά και θέλουμε να δώσουμε εκ νέου την υπόσχεση ότι: η διαφάνεια, η τιμιότητα και η αντικειμενική κρίση είναι θέμα αρχής για όλους εμάς, όπως άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στη Διοίκηση. Και θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά για τη βελτίωση και σταθεροποίηση της Εθνικής φυλής. Θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς δισταγμό και επιφυλάξεις, διότι μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας, χωρίς να μας επηρεάζουν ονόματα και φιλίες! Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους όσους μας στηρίξατε!!!
Να στε καλά όλοι σας και να έχετε μια καλή και ασφαλή έναρξη και γενικώς ασφαλή κυνηγετική περίοδο. Καλή αντάμωση φίλοι μας! Να στε υγιής όλοι σας και σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τη μεγάλη αυτή στήριξη!
 
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Βατίστας Βασίλης 99
Βελαώρας Γιάννης 99
Βλάχος Βασίλης 12
Γκόπης Αθανάσιος 106
Ζέρβας Ηλίας 13
Κόλλιας Περικλής 89
Κουγιας Σταμάτης 98
Πάνου Νικόλαος 95
Πανουτσόπουλος Σωτήρης 7
Πεσιλής Φώτης 101
Για την ελεγκτική επιτροπή
Βενετσάνη Σεμίνα 103
Κατσουγκράκης Μιχάλης 10
Μάνος Ηλίας 105
Νικολόπουλος Σπύρος 88
Για την πειθαρχική επιτροπή
Αποστολόπουλος Αλέξης 87
Παπαγεωργίου Θανάσης 11
Πεθαίνος Αναστάσιος 80
Σταθόπουλος Βασίλης 36
Σύνολο ψηφοδελτίων 113
Άκυρα 1
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top