Έκθεση σκύλων θα γίνει στην Κω

Έκθεση σκύλων θα διοργανώσει τον Οκτώβριο στην Κω ο Όμιλος Κυνόφιλων του νησιού, μετά από άδεια που εξασφάλισε από τη διεύθυνση Κτηνιατρικής Δωδεκανήσου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Οκτωβρίου στο δημοτικό γήπεδο Ανταγόρα.

Η απόφαση αναφέρει τα εξής:
«Αποφασίζουμε
1. Χορηγούμε άδεια διοργάνωσης έκθεσης σκύλων στον Όμιλο Κυνόφιλων Κω «COS CANINE SOCIETY» που θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Ανταγόρα στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2021, με διοικητικό υπεύθυνο του φορέα τον Νικόλαο Τσουκαλοχωρίτη του Κωνσταντίνου.

2. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα ζώα συντροφιάς πρέπει να βρίσκονται υπό την άμεση επίβλεψη του ιδιοκτήτη, κατόχου ή συνοδού τους, ο οποίος οφείλει να μην τους προξενεί φόβο ή πόνο. Ζώα συντροφιάς, που εκδηλώνουν χωρίς αιτία επιθετική συμπεριφορά προς τα άλλα ζώα ή τον άνθρωπο, φέρουν υποχρεωτικά φίμωτρο ή απομακρύνονται από την έκθεση. Η παρουσία κτηνιάτρου είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

3. Τα ζώα συντροφιάς, που συμμετέχουν σε εκθέσεις, πρέπει να έχουν σημανθεί και καταγραφεί και οι συνοδοί τους να φέρουν το βιβλιάριο υγείας ή το διαβατήριό τους, από το οποίο να προκύπτει ότι είναι εμβολιασμένα και ότι έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο αποπαρασιτισμό
4. Απαγορεύεται η συμμετοχή ακρωτηριασμένων ζώων σε κάθε είδους εκθέσεις».

 

 

www.rodiaki.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο