Ενοχοι για παρενόχληση κυνηγού: 4 μήνες φυλάκιση και 4.000 ευρώ πρόστιμο

Δύο αδέρφια, ριζοσπάστες κατά του κυνηγιού, κρίθηκαν ένοχοι για το έγκλημα της παρενόχλησης σε βάρος ενός κυνηγού.

Τα γεγονότα συνέβησαν μόλις πριν από ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2021 στις Βερσαλλίες.

Δύο αδέρφια που δήλωναν ριζοσπαστικά κατά του κυνηγιού, καταδικάστηκαν από το δικαστήριο των Βερσαλλιών, το οποίο τους έκρινε ένοχους για διάφορες πράξεις που συνεπάγονται το αδίκημα της παρενόχλησης εναντίον ενός κυνηγού που καταδίωκαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Ένας κυνηγός παρενοχλείται ακόμα και στη δουλειά

Το πιο σοβαρό πράγμα που έπαθε ο κυνηγός από αυτούς τους ριζοσπάστες ήταν όταν νοίκιασε ένα αυτοκίνητο στο όνομα της εταιρείας που εργαζόταν. Οι ζωώδεις ριζοσπάστες οργάνωσαν μια εκστρατεία για να μποϊκοτάρουν το έργο του κυνηγού. Κατά τη διάρκεια της δίκης, έχει ξεκαθαρίσει την κόλαση που έζησε, φοβούμενος μήπως χάσει τη δουλειά του, κάτι που επηρέασε την οικογένειά του και τη μικρή του κόρη.

Ζήτησαν 12 μήνες φυλάκιση για τους καταδιώκτες

Η εισαγγελία είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης 12 μηνών για τα δύο αδέρφια. Ένας από αυτούς έχει μετανιώσει και διαβεβαιώνει ότι έχει εγκαταλείψει τις αντικυνηγετικές του πεποιθήσεις. Κάτι που τον έχει γλιτώσει από τη φυλακή. Όχι το ίδιο με τον αδερφό του, ο οποίος τελικά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή και του απαγορεύτηκε να πλησιάσει την περιοχή κατοικίας του θύματος. Επιπλέον και τα δύο αδέρφια θα πρέπει να αντιμετωπίσουν διάφορες οικονομικές κυρώσεις, όπως 2.000 ευρώ για ζημιές στον κυνηγό, 550 για διοικητικά έξοδα και 750 το καθένα για δικαστικά έξοδα.

 

 

www.club-caza.com

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο