Επιτρέπεται και πάλι η αλιεία σε όλο τον Έβρο

Επιτρέπεται και πάλι η αλιεία σε όλα τα ποτάμια και τις λίμνες του νομού Έβρου, αφού με αποφάσεις του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, ανακλήθηκαν οι απαγορεύσεις που είχαν επιβληθεί από τις 7 Απριλίου 2021.

Έτσι, σύμφωνα με την πρώτη απόφαση του κ.Πέτροβιτς:

Ανακαλούμε την με Αρ.Πρ.: 84545/6224/07-04-2021, ΑΔΑ:(ΨΩΡ27ΛΒ-Η3Ζ) Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Έβρου που αφορά την Απαγόρευση της Αλιείας στον Ποταμό Έβρο και στο
Δέλτα αυτού, στους χείμαρρους Ειρήνη (Μαϊστρου), Λουτρού, Αρδανίου, Προβατώνα, Μαυρόρεμα, Διαβολόρεμα, υδροταμιευτήρα Αλεξανδρούπολης, φράγματος Καβησού, στους παραπόταμους του Έβρου κανάλια και γενικά σε όλους τους υδάτινους σχηματισμούς γλυκού νερού της Π.Ε. Έβρου χώρου ευθύνης Δ.Α.Ο.Κ. Έβρου.

 

Η δεύτερη απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου αναφέρει:

Ανακαλούμε την με Αρ.Πρ.: 84546/37945/7-4-2021 Aρ. Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε.Έβρου που αφορά την Απαγόρευση της επαγγελματικής και ερασιτεχνικής Αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών, με κάθε μέσο και εργαλείο στον ποταμό Έβρο και τους παραποτάμους του Άρδα και Ερυθροπόταμο, στην φραγμαλίμνη Κομάρων, στα φράγματα Θεραπειού και Πετρωτών, στις τάφρους Πυθίου και Τ16 Ορεστιάδας, στα μικροφράγματα Αλεποχωρίου, Ασβεστάδων, Βρυσικών, Δόξας, Μεταξάδων και Παλιουρίου, στο Γουρουνόρεμα Ασημενίου, κανάλια και γενικά σε λοιπούς υδάτινους σχηματισμούς χώρου ευθύνης Δ.Α.Ο.Κ. Ορεστιάδας της Π.Ε. Έβρου.

 

 

www.evros-news.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top