Επιτρέπεται ξανά η αλιεία στη Μίλατο

Η Διεύθυνση  Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Λασιθίου, λαμβάνοντας υπόψη: 

  1. Την αυτοψία των Υγειονομικών Επιθεωρητών της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Λασιθίου / Τμήμα Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής.

 2. Τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων των δειγμάτων θαλασσίου ύδατος που ελήφθησαν από την ακτή κολύμβησης στο σημείο εκβολής του ποταμού και εστάλησαν στο Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Κρήτης,

 3. Την ποιότητα των νερών κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στα  σημεία δειγματοληψίας, σύμφωνα με τις αρχές και κατευθύνσεις της ΚΥΑ 8600/416/Ε103/2009, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής – Ειδική Γραμματεία υδάτων σε ακτές της Π.Ε. Λασιθίου στα πλαίσια του Προγράμματος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης «Παρακολούθηση των υδάτων κολύμβησης της Περιφέρειας Κρήτης, σύμφωνα με την οδηγία 2006/7/ΕΚ»  για την ποιότητα των υδάτων κολύμβησης του Νομού Λασιθίου.

4. Την απόφαση Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λασιθίου με ΑΔΑ: 6ΛΕ47ΛΚ-0ΙΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ανακαλείται η απόφασή μας περί απαγόρευσης της κολύμβησης και της αλιείας στη θαλάσσιαπεριοχή της Μιλάτου, του Δήμου Αγίου Νικολάου, και συγκεκριμένα στο σημείου εκβολής του υφιστάμενου ποταμού, λόγω της εξάλειψης των λόγων της απαγόρευσης.

 

 

www.104fm.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο