Έρχεται η 2η Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου στις 10-30 Μαίου

Μετά την τεράστια επιτυχία της 1ης Ελληνικής digital Έκθεσης Αυτοκινήτου που συγκέντρωσε 2.500.000 επισκέψεις συνεχίζουμε δυναμικά και το 2021. Η 2η digital Έκθεση Αυτοκινήτου ανοίγει σε λίγες ημέρες!

Από τις 10 Mαΐου και για διάστημα 3 εβδομάδων, σε 8 διακριτούς τομείς (halls) θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Καινοτόμες After Sales υπηρεσίες, εταιρειών που επιδιώκουν την max Ικανοποίηση του κατόχου τους, δίνοντας καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Μερικές από τις καλύτερες προτάσεις αυτή την περίοδο  για αγορά ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Premium, Budget & Best Sellers προϊόντα από TOP Βrands σε ειδικό τομέα.
  • Αccessories, προιόντα & υπηρεσίες περιποίησης ή βελτίωσης του αυτοκινήτου. Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες (B2B)!
  • Και φυσικά Ψάχνεις; Βρίσκεις!
Η One StopShop αναζήτηση του autotriti.gr, σε ειδικό τομέα (Hall) με επιλεγμένους Specialists από κάθε κλάδο προιόντων & υπηρεσιών αυτοκινήτου (και όχι μόνον)! Λύσεις, προτάσεις, προσφορές για ΙΧ & Επαγγελματικό αυτοκίνητο μέχρι και για εξοικονόμηση στο σπίτι ή στο κτίριο. Όλα σε 1 κλίκ!
Η 2η ψηφιακή έκθεση του autotriti.gr υποστηρίζεται από 2 Τοp επιχειρήσεις – Τοp Brands της αγοράς καυσίμων και ενέργειας.
Aπό την CORAL A.E. (καύσιμα Shell) και την NRG SUPPLY AND TRADING ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. (ρεύμα και φυσικό αέριο NRG).
 
 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top