Έρχεται η μεγάλη έκθεση «Ένα με την φύση» τον Σεπτέμβριο από την FACE

Η FACE, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το Κυνήγι και τη Διατήρηση, με υπερηφάνεια ανακοινώνει μια νέα συνεργασία με την  Έκθεση «One with Nature» , η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου 2021 στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Οι δύο οργανισμοί θα αλληλοβοηθιούνται για να επιτύχουν τους στόχους τους.

 

Τι είναι η OWN και πότε / πού θα πραγματοποιηθεί;

Η One with Nature (OWN) θα είναι η μεγαλύτερη έκθεση φύσης στον κόσμο το 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου 2021 σε ένα εγκεκριμένο / ασφαλές περιβάλλον από Covid-19. Η εκδήλωση βασίζεται στην πρώτη εθνική έκθεση κυνηγιού στην Ουγγαρία που πραγματοποιήθηκε το 1871 και ήταν κυρίως ένα ειδικό φόρουμ για τους κυνηγούς. Για να γιορτάσει την 100ή επέτειο αυτής της εκδήλωσης, το World Hunting Expo πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη το 1971 όπου αγοράστηκαν περίπου δύο εκατομμύρια εισιτήρια. Αυτό το γεγονός παρουσίασε το ρόλο του κυνηγιού και της πολύπλευρης σχέσης μεταξύ ανθρώπων και φύσης, μια μνήμη που τηρείται από πολλούς σημερινούς κυνηγούς, λάτρεις της φύσης και συντηρητές. 

Για το 2021, η OWN ετοιμάζει μια σημαντική και ποικίλη σειρά προγραμμάτων, η κύρια εκδήλωση των οποίων θα είναι η διεθνώς σημαντική κεντρική έκθεση στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο HUNGEXPO στη Βουδαπέστη. Αυτό δεν θα είναι μόνο μια σημαντική έκθεση κυνηγιού και φύσης, αλλά και μια έκθεση που προβάλλει και χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής (AR, VR κ.λπ.).

Η Έκθεση θα χρησιμοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παρουσιάσει έγκυρα και εκφραστικά στο ευρύ κοινό και στο σχετικό ειδικό κοινό τις αξίες που σχετίζονται με την αειφόρο χρήση της φύσης. Οι χώρες που αποδέχονται την πρόσκληση της Ουγγαρίας θα είναι σε θέση να επιδείξουν το περίπτερο τους, δημιουργώντας μια μοναδική ευκαιρία να δικτυωθούν και να συναντηθούν με νέους ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Η FACE είναι υπερήφανη που την υποστηρίζει έχοντας ως σημαντικό στόχο της Έκθεσης να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για όσους ενδιαφέρονται για τη διατήρηση και τη φύση. Η έκθεση θα συμβάλει στο να επιτρέψει στους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα την ανάγκη για διατήρηση της φύσης, την έννοια και τον σκοπό της αειφόρου χρήσης της φύσης. και τη σημασία της διαχείρισης κυνηγιού.

Με μέλη σε εθνικές ενώσεις κυνηγιού από 37 χώρες, η FACE είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης για την προώθηση και συμμετοχή σε αυτήν την εκδήλωση. Η FACE είναι ήδη στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κατά την έναρξη της εκδήλωσης. Αυτό θα εξασφαλίσει την παρουσία των επικεφαλής των εθνικών ενώσεων κυνηγιού της Ευρώπης.

Κυβερνητικός επίτροπος της OWN, dr. Ο Zoltán Kovács είπε «Η Έκθεση θα είναι ένα πολύπλοκο, μουσείο σαν “αξιοθέατο” με πολλά μηνύματα στο κοινό. Καθένα από τα θέματα που επεξεργαζόμαστε φέρει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα – αυτό που εμείς, οι διοργανωτές, έχουμε ήδη διατυπώσει στο όνομα της ίδιας της Έκθεσης: ο άνθρωπος – είτε πρόκειται για κυνηγό, δασοπόρο, ψαρά, πεζοπόρο ή οποιονδήποτε – θα- πάντα να είσαι ένας με τη φύση.»

Ο Πρόεδρος της FACE, Torbjörn Larsson, καλωσόρισε τη νέα εταιρική σχέση και δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που καλωσορίζω την έκθεση One with Nature (OWN) στο Πρόγραμμα της FACE, η οποία θα ωφελήσει και τους δύο οργανισμούς και θα συμβάλει στη δουλειά μας στη διατήρηση ενός ισχυρού μέλλοντος για τους κυνηγούς της Ευρώπης. Η FACE ανυπομονεί να προωθήσει αυτήν την εκδήλωση, η οποία θα συμβάλει στην προβολή του σημαντικού ρόλου του κυνηγιού και της διατήρησης στην Ευρώπη και παγκοσμίως».

 

www.face.eu

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top