Ετοιμασίες για το νέο Κόμμα των κυνηγών και αλιέων

Δεν μας πιάνει ύπνος… Μήνες πια, νοιώθουμε απαξιωμένοι… Μας έβαλαν εμμονικά στο περιθώριο.. Μας κουνάνε το δάχτυλο…
Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι… Κάτι πρέπει να γίνει… Kάτι που να μας έχει όλους όσους πονάνε καθημερινά στην νέα τάξη πραγμάτων που θέλουν να δημιουργήσουν…

Κάτι πρέπει να κάνουμε και θα κάνουμε όχι ευκαιριακά, όχι γιατί λαβωθήκαμε, αλλά γιατί θα λαβωνόμαστε συνέχεια. Θα ξυπνάμε και θα τρίβουμε τα μάτια μας.
Δεν θέλω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να με θεωρούν κάτι σαν δολοφόνο. Δεν είμαι, δεν είμασταν ποτέ.

Την ιστορία του τόπου αυτού, δεν την έγραψαν οι στειροκρατιστές, ούτε οι δαχτυλόσχημοι της δοτής εξουσίας. Η αγάπη μας για τα σκυλιά μας, για τον πλούτο των θαλασσών των δασών και των κάμπων μας,είναι αυτή που έγινε χρόνια τώρα η διαχρονική τους φύλαξη. 
Το ότι υπάρχουν χιλιάδες λύκοι, αλεπούδες ,αρκούδες , σ αυτόν τόπο, το οφείλουμε στους ανθρώπους που βιώνουν καθημερινά την Ελληνική ύπαιθρο.
Αυτόν το πλούτο τον κράτησαν οι παππούδες μας, αλώβητο, περήφανο. Και έτσι όπως μας τον παρέδωσαν θα τον παραδώσουμε…

Και δεν είμαστε μόνο ψαράδες και κυνηγοί, είμαστε συνέχεια εκεί έξω. Γεωργοί, κτηνοτρόφοι, υλοτόμοι, μελισσοκόμοι. Για μας , τα αρνητικά πρόσημα της φύσης, είναι βουλωμένες κυψελίδες στα πνευμόνια μας. Και θα αγωνιστούμε για την απόφραξή τους. Από την Θεσπρωτία μέχρι το Καστελόριζο κι από τον Έβρο μέχρι την Γαύδο. Σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για εγγραφές μελών και δράση. Εμείς οι Έλληνες κυνηγοί και ψαράδες, με πίστη στο δημοκρατικό πολίτευμα και στις δυνάμεις των ανθρώπων που βιώνουν καθημερινά την φύση, ιδρύουμε το κόμμα των Ελλήνων κυνηγών-ψαράδων.

Εξ αρχής, με σήμα τον Θεό Ποσειδώνα και την Θεά Αρτέμιδα, με νέο καταστατικό, εναρμονισμένο στις πολιτικές κατακτήσεις και το νομικό κεκτημένο της σύγχρονης Ευρώπης. Με στόχο την επιρροή και την συμμετοχή στις αποφάσεις, με απόψεις για κάθε θέμα και φυσικά την πάγια συμμετοχή μας στις βουλευτικές εκλογές.
Δεν ερχόμαστε σαν “ώριμο τέκνο της οργής”, δεν είμαστε αποτέλεσμα μιας -ολότελα βέβαια- δικαιολογημένης έκρηξης απογοήτευσης, μετά την φετινή εμμονική και προκατειλημμένη αντιμετώπιση κυνηγών και ψαράδων.
Ερχόμαστε για να μείνουμε μόνιμα, εκφράζοντας τις σκέψεις, τα βάσανα και κυρίως τις αναπτυξιακές πρακτικές για μια φύση που τόσο αδικήθηκε, τόσο εγκαταλείφθηκε από την Πολιτεία και τόσο εμποροποιήθηκε από τρίτους αυτόκλητους προστάτες της.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, από εργάτες γης μέχρι καθηγητές ΑΕΙ, στις τάξεις μας, θα αποτελέσουν δυναμικά και δημοκρατικά, ένα ανάχωμα στην μόδα της αποστειρωμένης φύσης.
Η σιωπή μας, ήταν η δύναμή τους η διαίρεσή μας, τα πυρομαχικά τους. Όχι άλλο λοιπόν! Νισάφι.

ΚΕΚΑ – Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων
Σωτήρης Δημηροπουλος

 

Υ.Γ.: Κανείς δεν πρόκειται να μας βοηθήσει, όσο εμείς τον εαυτό μας. Και ξέρουμε από αγώνες, όπως ο λύκος, που έχει χοντρό σβέρκο.
Στόχος μας δεν είναι έτσι ξερά, η Βουλή των Ελλήνων. Στόχος μας πρέπει να είναι να πονέσουν εκεί που μόνο τους πονάει. Στις εκλογές!

 

 

www.e-artemis.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο