Υλικά :
5 φάσες
ρέγκατο
κεφαλοτύρι
ένταμ
ζαμπόν
μπέικον
1 κόκκινη πιπέρια ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπέρια ψιλοκομμένη
2 ντομάτες σε φέτες
2 ξερά κρεμμύδια (το ένα το κόβουμε σε κύβους το άλλο σε φέτες)
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βάζουμε τις φάσες σ’ ένα πυρέξ.
Στην κοιλία τους τοποθετούμε τα τυριά και τα αλλαντικά κομμένα σε κύβους.
Προσθέτουμε τα κομμάτια του κρεμμυδιού και τις πιπεριές και
αλατοπιπερώνουμε.
Τέλος τοποθετούμε μια φέτα κρεμμύδι και μια φέτα ντομάτα πάνω από κάθε
φάσα.
Ρίχνουμε λάδι και λίγο αλάτι και ψήνουμε στο φούρνο για μιάμιση ώρα περίπου.