Το Flat Track στην Αθήνα 20-21 Οκτωβρίου

Ο θρύλος του Flat Track, ζωντανεύει στην Αθήνα στις 20 & 21 Οκτωβρίου από την Harley Davidson.

Όταν ακούμε το όνομα Harley-Davidson, ο νους μας πάει αυτόματα είτε σε άνετα μακρινά ταξίδια, είτε σε εκείνες τις μοτοσυκλέτες που όταν τις ακούσουμε να περνάνε κοντά μας, σηκώνουμε το κεφάλι να τις δούμε. Πόσο συχνά όμως ο νους μας πάει σε αγώνες; Όχι συχνά, παρά το γεγονός ότι η μικρή «αποθήκη» που έχουμε δεις σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες να γράφει στην πόρτα «Harley-Davidson Motor Co», ξεκίνησε κατασκευάζοντας αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Μοτοσικλέτες για αγώνες Flat Track, το πρώτο extreme sport.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η Harley-Davidson μεσουρανεί στους αγώνες Flat Track. Πέρυσι η Harley παρουσίασε το καινούριο της αγωνιστικό μοντέλο για το αμερικανικό πρωτάθλημα, το XG750R. Ο σχεδιασμός και οι εξελίξεις του κινητήρα αποτέλεσαν τη βάση που οδήγησε στην δημιουργία του καινούριου μοντέλου Street Rod που παρουσιάσαμε την άνοιξη που μας πέρασε και κέρδισε αμέσως εντυπωσιακές κριτικές από κοινό και δημοσιογράφους.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όπου ειδικά στο αμερικανικό πρωτάθλημα διαγωνίζονται αθλητές παγκοσμίου φήμης, αυτό που κάνει το Flat Track racing να ξεχωρίζει και το κάνει ίσως την πιο διασκεδαστική μορφή αγώνων μοτοσικλέτας, που θυμίζει περισσότερο διαγωνισμό μεταξύ φίλων, είναι η ευκολία με την οποία μπορεί να στηθεί μια πίστα. Ακόμα και σε μια μεγάλη αυλή σπιτιού.

Με στόχο να γνωρίσει το κοινό το Flat Track racing και το νέο μοντέλο Street Rod, η Harley θα το παρουσιάσει στην πρώτη επίσημη πίστα Flat Track στην Ελλάδα, στο χώρο του Riding School «Θανάσης Χούντρας» (32ο χλμ Εθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας).

Η πρώτη ημέρα (20 Οκτωβρίου) θα αφιερωθεί στους δημοσιογράφους, ενώ η δεύτερη μέρα είναι ανοικτή για το κοινό. Οι συμμετέχοντες της δεύτερης ημέρας θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω Facebook, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Οι 40 συνολικά συμμετέχοντες που θα επιλεγούν, θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν το Street Rod σε μια πολύ ξεχωριστή μέρα.
Κάντε την εγγραφή σας εδώ:

Η Harley-Davidson Athena διοργανώνει στην πρώτη πίστα Flat Track στην Ελλάδα, στις 21 Οκτωβρίου, ένα μοναδικό event με…

Δημοσιεύτηκε από Harley-Davidson Athena στις Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, καλέστε στο 2103410850.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο