ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ CATAMARAN

Το catamaran είναι το κατ’εξοχήν σκάφος κρουαζιέρας.
Είναι ξακουστό για την όρθια, γρήγορη και ασφαλή πλεύση του σε όλες τις θάλασσες, έχει μικρό βύθισμα και εύκολο χειρισμό.
Ας δουμε όμως τα πλεονεκτήματα του, που το κάνουν ασυναγώνιστο σε σχέση με πολλά συμβατικά σκάφη.
Είναι το σκάφος του μέλλοντος.

ΠΛΕΥΣΗ

Λόγω του πλάτους και των 2 πλωτήρων του,όταν αρμενίζει με τα πανιά δεν παίρνει κλίση (κάτι που φοβίζει τους άπειρους) αλλά ταξιδεύει ίσια (όπως τα μεγάλα πλοία) και ετσι, οι επιβάτες εχουν το μέγιστο της ασφάλειας και της απόλαυσης του ταξιδιού.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Λόγω του μικρού βυθίσματος των πλωτήρων, γλιστράει γρήγορα και αθόρυβα πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας και σας πάει παντού γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Είναι απο τα ασφαλέστερα ιστιοπλοϊκά σκάφη (κατηγορια Α) πρακτικα αβύθιστο, παντός καιρού, ικανό να διασχίσει καί ωκεανούς.Ταυτόχρονα με τις 2 μηχανές του (μία σε κάθε πλωτήρα) ό,τι και να συμβεί, και με μία θα φτάσει με ασφάλεια στο λιμάνι του. Ακόμη, με τις 2 μηχανές, οι μανούβρες και η προσέγγιση και στο πιό δύσκολο λιμανι γίνονται ευκολότερα.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Λόγω του μικρού βυθίσματος (μόλις 1,15m.) μπορεί να φτάσει στην πιό απρόσιτη καί ονειρεμένη παραλία ή κόλπο, ώστε οι επιβάτες να έχουν τον καλύτερο συνδιασμό απόλαυσης, θέας καί μπάνιου.

ΑΝΕΣΗ

Είναι το συνώνυμο της άνεσης και της απόλαυσης.Σε κανενα ιστιοπλοΪκό ίδιου μεγέθους δεν θα βρείτε αυτούς τους τεράστιους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Μπορεί να φιλοξενήσει 10 άτομα με πλήρεις ανέσεις στα ευρύχωρα δωμάτια του και στα δύο σαλόνια του (εσωτερικό και εξωτερικό) που είναι στο κέντρο του σκάφους με πανοραμική θέα 360°.
Στα ευρύχωρα decks του εχει παντού χωρους για relax και ηλιοθεραπεία.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στα συμβατικά monohull σκάφη οι καμπίνες είναι παρακείμενες καί χωρίζονται μόνο με ένα κομμάτι ξύλο.
Έτσι ο κάθε ήχος ακούγεται στη διπλανή.
Οι καμπίνες των catamaran βρίσκονται στις άκρες των πλωτήρων, με ενδιάμεσα μπάνια /wc και έτσι η ατομικότητα και η ησυχία των επιβατών είναι εξασφαλισμένη.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Όσοι γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του, γίνονται φανατικοί θαυμαστές του καί δέν το ανταλλάσουν με κανένα άλλο σκάφος.

 

www.sirios-yachts.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο