Γνώρισε το Urbex μέσα από τον άνθρωπο που πιέζει τα όριά του

Γνώρισε τον Oleg Cricket, τον 25χρονο από τη Σιβηρία που δεν φοβάται καθόλου τα ύψη και πιέζει συνεχώς τα όρια του Urbex. Ο Oleg μένει στη Μόσχα και “εκμεταλλεύεται” τα εκπληκτικά κτίρια της πόλης για την urban exploration (ή αλλιώς Urbex). Ο Oleg βοήθησε να φτάσει σε τόσο ψηλά επίπεδα το Urbex μέσα από τα απίστευτα stunts αλλά και τις φωτογραφίες του.

Ο φόβος δεν με έχει σταματήσει ποτέ. Δεν έχω νιώσει ποτέ πώς είναι να φοβάσαι. Θα ήθελα να νιώσω αυτό τα συναίσθημα που έχουν όλοι οι κανονικοί άνθρωποι. Ίσως να έχω γεννηθεί με κάποιου είδους διαταραχή, απουσία του φόβου, δεν ξέρω.Oleg Cricket

Ανεβαίνει πάνω σε γερανούς (χωρίς χέρια), κρέμεται από τα κτίρια (με το ένα χέρι), πηδάει πάνω από κτίρια, κάνει handstands στην άκρη ενός ουρανοξύστη. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κάνει ο Oleg εκατοντάδες μέτρα ψηλά στον αέρα. Αυτά τα tricks δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για τον Oleg (πίστεψέ μας, δεν είναι τρελός). Αν αποδεικνύουν κάτι τα stunts του, είναι ότι ο Oleg είναι πραγματικά μοναδικός.

Κάποιος ο οποίος δεν έχει προπονηθεί και δεν έχει ξεπεράσει τους φόβους του, δεν πρέπει να κάνει τέτοια πράγματα γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να αποβεί μοιραίο. Είμαι ένας showman, μου αρέσει να κάνω το show μου. Βλέπω τον εαυτό μου σαν έναν άνθρωπο που προσπαθεί να κατακτήσει τον κόσμο.Oleg Cricket

Η κατάκτηση του κόσμου “αναγκάζει” τον Oleg να πιέζει τα όρια στην εξερεύνηση. Όπως οι πρώτοι εξερευνητές πριν από αυτόν, διευρύνει τον κόσμο για όλους εμάς τους υπόλοιπους που προτιμούμε να είμαστε πιο κοντά στο έδαφος. Το καλύτερο κομμάτι από όλο αυτό; Δεν χρειάζεται πλέον να ακούμε απλά τις ιστορίες – χάρη στο Urbex (και μερικές GoPro), τα πιο τρελά stunts είναι μπροστά στην οθόνη μας.

www.redbull.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο