H FOOD EXPO επανέρχεται σε ασφαλείς ημερομηνίες & ασφαλείς συνθήκες!

Οι θετικές εξελίξεις στο τομέα των εμβολιασμών αλλά και η αναμενόμενη επανεκκίνηση της αγοράς δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε η FOOD EXPO να διοργανωθεί με απόλυτη επιτυχία στις νέες “ασφαλείς” ημερομηνίες 12-15 Ιουνίου 2021.

Ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των εμβολιασμών, ο οποίος σύντομα θα ξεπεράσει το 1.000.000 μηνιαίως, δημιουργεί τις προϋποθέσεις έτσι ώστε μέχρι τα τέλη Μαΐου να έχει “κτιστεί” ένα πολύ ισχυρό τείχος ανοσίας στη χώρα μας, το οποίο θα οδηγήσει με βεβαιότητα στην άρση των περισσότερων περιοριστικών μέτρων και το ουσιαστικό άνοιγμα όλης της αγοράς. Έχοντας υπόψη τα παραπάνω αποφασίσαμε τη μετάθεση της FOOD EXPO για τις 12-15 Ιουνίου 2021, με στόχο να εκμεταλευτούμε πλήρως το θετικό κλίμα που θα έχει δημιουργηθεί -όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και διεθνώς- έτσι ώστε η έκθεση να πραγματοποιηθεί με τις καλύτερες συνθήκες και με τη μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα, η εμπειρία των όσων έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση των εκθέσεων, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο forum για τις εμπορικές συναλλαγές και δεν μπορούν να υποκατασταθούν εύκολα από ενέργειες και δράσεις ψηφιακής μορφής. Η FOOD EXPO μια έκθεση διεθνών προδιαγραφών και σημαντικός θεσμός για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά, δεν μπορεί να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα δρώμενα της αγοράς.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν όλα τα παραπάνω δεδομένα προχωρούμε ακόμα πιο δυναμικά στην διοργάνωσή της FOOD EXPO, ακολουθώντας πάντοτε τους κανόνες για την προστασία της υγείας όλων. Τέλος, για όσους ίσως δεν καταφέρουν να επισκεφτούν την φυσική έκθεση, κατά τη διάρκειά της θα λειτουργήσει παράλληλα και η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης, μέσω της οποίας μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους εκθέτες.

Συνδυάζοντας φυσική και ψηφιακή μορφή

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη επιστρέφει με φυσική αλλά και ψηφιακή παρουσία, μέσω μιας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία παγκοσμίως και αντιμετωπίζοντας με αίσθημα ευθύνης τα ζητήματα δημόσιας υγείας, η νέα και καινοτόμα αυτή μορφή της FOOD EXPO, που εγκαινιάζεται με την διοργάνωση του 2021 δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για την εμπορική επιτυχία και αποτελεσματικότητα για εκθέτες και επισκέπτες. Από τις 12 έως 15 Ιουνίου 2021, η FOOD EXPO 2021 θα δώσει την ευκαιρία σε πολλές σημαντικές εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές -είτε βρίσκονται στην έκθεση είτε όχι- και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

Το μέλλον είναι εδώ και ξεκινάει με την FOOD EXPO 2021

Η φυσική έκθεση, η οποία δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τις μέχρι τώρα διοργανώσεις, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Θα διαθέτει μεγαλύτερους διαδρόμους ανάμεσα στα περίπτερα και θα διεξαχθεί με βάση τα υγιειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών.
Η παράλληλη, ψηφιακή μορφή της FOOD EXPO 2021 θα προσφέρει στους επισκέπτες και τους διεθνείς food traders που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην έκθεση, τη δυνατότητα μιας μοναδικής digital εμπειρίας. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της FOOD EXPO Digital που εγκαινίασε φέτος η FORUM SA και η οποία έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τους εκθέτες της FOOD EXPO 2021, όχι μόνο με τους hosted buyers της έκθεσης, αλλά και με χιλιάδες αγοραστές τροφίμων & ποτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι λόγω των συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία είναι πολύ πιθανόν να μην μπορούν να ταξιδέψουν για να επισκεφτούν τη φυσική έκθεση. Η επιλογή των αγοραστών που θα λάβουν κωδικό δωρεάν εισόδου για την πλατφόρμα θα γίνει με αυστηρά κριτήρια.

Physical έκθεση

  • Μεγαλύτεροι διάδρομοι ανάμεσα στα περίπτερα
  • Ειδικά μέτρα προστασίας για όλους
  • Ελεγχόμενη προσέλευση επισκεπτών
  • B2B Meetings σε ασφαλείς συνθήκες

Digital έκθεση

  • Custom made διαδραστική πλατφόρμα
  • Η πλατφόρμα θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης
  • Ονομαστική αναζήτηση εκθέτη ή με βάση το προϊόν
  • Video call & online chat μεταξύ εκθετών & επισκεπτών
Η FOOD EXPO Digital θα πραγματοποιηθεί σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν τελικά οι συνθήκες που θα επικρατούν εκείνη την περίοδο λόγω της πανδημίας, δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή της φυσικής έκθεσης.
 
Ποια είναι τα οφέλη της FOOD EXPO Digital;

Οι εκθέτες της FOOD EXPO 2021 θα έχουν τη δυνατότητα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της FOOD EXPO Digital να δημιουργήσουν εξατομικευμένο προφίλ της επιχείρησής τους, όπου θα παρουσιάζονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους. Θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να πραγματοποιούν προκαθορισμένα one to one meetings με key buyers από όλο τον κόσμο και να κάνουν business networking με εγχώριους και διεθνείς αγοραστές που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν.
Παράλληλα, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι διεθνείς food traders θα έχουν την δυνατότητα να δουν το προφίλ των Έλληνων και ξένων εκθετών που συμμετέχουν στην έκθεση, αλλά και να γνωρίσουν μια τεράστια γκάμα ελληνικών και ξένων προϊόντων και υπηρεσιών. Ακόμη, θα μπορούν να στείλουν αιτήματα στους εκθέτες για τον προγραμματισμό one to one meeting μέσω chat και video call κατά τη διάρκεια της FOOD EXPO Digital.

 

Στοχευμένο marketing plan για προσέλκυση ξένων αγοραστών

Η FORUM ΑΕ διαθέτει μία τεράστια βάση με επαφές σημαντικών αγοραστών, από αγορές στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο, στην οποία θα επικοινωνήσει την FOOD EXPO Digital μέσω email marketing campaign. Παράλληλα θα αποστείλει και sms με δωρεάν κωδικό εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης σε 30.000 σημαντικούς, ταυτοποιημένους ξένους αγοραστές που διαθέτει στη βάση της.
Παράλληλα, η διοργανώτρια εταιρεία θα προσελκύσει στην ψηφιακή έκθεση ακόμα περισσότερους food traders από όλο τον κόσμο, μέσω στοχευμένης καμπάνιας, η οποία θα περιλαμβάνει τα εξής: Στοχευμένη καμπάνια στα social media για προσέγγιση ξένων food traders, digital διαφημιστική προβολή σε f&b επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο αλλά και έντυπη διαφήμιση σε b2b περιοδικά του κλάδου στο εξωτερικό.

 

www.foodexpo.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top