Η 67η Ανθοκομική Εκθεση Κηφισιάς είναι γεγονός!

Με 57 ολάνθιστα περίπτερα και πάνω από 2000 είδη λουλουδιών άνοιξε και φέτος τις πύλες της η 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος», αναμένοντας τους επισκέπτες από κάθε γωνιά της Αττικής και όχι μόνο.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 23 Μαΐου και λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 – 22.00. Για την είσοδό του ο επισκέπτης πληρώνει συμβολικά 1.5 ευρώ, ωστόσο τις καθημερινές η είσοδος είναι δωρεάν 10.00 – 16.00. Δωρεάν είσοδο όλες τις ώρες και ημέρες θα έχουν οι επισκέπτες κάτω των 12 και άνω των 65 ετών, τα ΑΜΕΑ, οι άνεργοι, οι φοιτητές και οι πολύτεκνοι με την επίδειξη των σχετικών δημόσιων εγγράφων.
Καινοτομία της φετινής έκθεσης είναι ότι οι επισκέπτες εκτός από την περιπλάνησή τους στον θαυμαστό κόσμο των λουλουδιών έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε «ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», στους οποίους έχει αφιερωθεί στρεμματικός χώρος της Έκθεσης. Έτσι μπορεί να θαυμάσει κανείς, αλλά και να γνωρίσει την αισθητική και τις κηποτεχνικές τάσεις χωρών όπως της Ιαπωνίας, της Μ. Βρετανίας, της Βραζιλίας, της Γαλλίας, του Μεξικό, της Ισπανίας, της Ολλανδίας και της Αυστραλίας.

 

 

www.efsyn.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο