Η αδράνεια και επιπολαιότητα της ΣΚΟΕ αυξάνονται καθημερινά

Σκοποβολή Πήλινου Στόχου: Στις 19 Μαΐου 2021 η ΣΚΟΕ εκδίδει έγγραφα, για τα υγειονομικά πρωτοκόλλα που ισχύουν στους αγώνες και στις προπονήσεις, χωρίς να έχει εκδώσει κάποιο σχετικό πρόγραμμα αγώνων. Το πρόγραμμα εκδίδεται τελικά στις 24 Μαΐου 2021 υπό την μορφή συμπυκνωμένου προγράμματος αγώνων, αφού έχει τροποποιηθεί και φέρει τον τίτλο ορθή επανάληψη.

Σύμφωνα με το δημοσιοποιημένο αυτό πρόγραμμα, αρχίζουν οι αγώνες στις 29 & 30 Μαΐου 2021, ΧΩΡΙΣ να έχει προηγηθεί ως είθισται, η δημοσιοποίηση της επίσημης επετηρίδας των αθλητών για το 2020, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν οι σκοπευτές και οι διοργανωτές σύλλογοι, σε ποια κατηγορία ανήκουν οι συμμετέχοντες αθλητές.

Δεν υπάρχει εγκύκλιος που καθορίζει τα όρια και τις παροχές όλων των κατηγοριών των Εθνικών Ομάδων ή πως θα πλαισιώνεται η Εθνική Ομάδα για το 2021. Δεν είναι γνωστό σε κανένα ποιοι είναι οι προπονητές – τεχνικοί σύμβουλοι και ποιοι οι εισηγητές για την τύχη και το μέλλον των αθλητών. Θα υπάρχει πλαισίωση Εθνικής Ομάδας ή επιτέλους θα είναι σε ιδιωτική συμφωνία με αθλητές, προπονητές και ΣΚΟΕ? Θα πρέπει να αναρτηθούν όλα για λόγους διαφάνειας στο site της ΣΚΟΕ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του trap  όλοι οι σκοπευτές υποχρεούνται να ταξιδέψουν στα Χανιά 2 φορές με σε 15 ημέρες. Όμως ποιός μισθωτός μπορεί να ανταπεξέλθει πληρώνοντας 2 φορές μετακίνηση με 6 διανυκτερεύσεις στα Χανιά με έσοδα ενός μηνιαίου μισθού συν τα έξοδα των αγώνων.

Στις 11 Μαΐου 2021 ο Υφυπουργός Αθλητισμού εκδίδει δελτίο τύπου δια της ΓΓΑ, ότι η επιτροπή των λοιμωξιολόγων αποδέχτηκαν τα Self Test στον αθλητισμό. Τα Rapid Test υποχρεωτικά επιβαρύνουν οικονομικά επιπρόσθετα τους συμμετέχοντες αθλητές και προϋποθέτουν παρουσία γιατρών σε κάθε σκοπευτήριο. Αυτή η ανακολουθία ΣΚΟΕ ΓΓΑ και Πολιτείας θα πρέπει να σταματήσει από την στιγμή που υπάρχει επίσημα η έγκριση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν στο τελικό συμπέρασμα, ότι η ΣΚΟΕεπαναλαμβάνει συνεχώς λάθη που αποδεικνύουν την επιπολαιότητα των εγκυκλίων που αποβαίνουν εις βάρος της Ελληνικής Σκοποβολής του Πήλινου Στόχου και των  αθλητών της.

 

 

www.sportime.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top