Η Γαλλία αποφάσισε: Τα παραδοσιακά κυνήγια δεν είναι παράνομα

«Πρέπει να χαιρετίσουμε αντικειμενικά την ισχυρή χειρονομία της κυβέρνησης μετά την ξεκάθαρη διαιτησία του Προέδρου της Δημοκρατίας υπέρ των παραδοσιακών κυνηγιών.

Επί 25 χρόνια και, παρά τις συνεχείς επιθέσεις ορισμένων ΜΚΟ κατά του κυνηγιού, το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφασίζει πάντα υπέρ της κυβέρνησης και των κυνηγών, ακόμη και τα τελευταία χρόνια.

Τα παραδοσιακά κυνήγια αφαιρούν απειροελάχιστες ποσότητες πτηνών χωρίς καμία επίπτωση στη διατήρηση των ειδών και της βιοποικιλότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν εγκριθεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από το Συμβούλιο της Επικρατείας και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Χρειαζόταν περισσότερη προσπάθεια στα αίτια που συμβάλλουν στις εθνικές αποφάσεις και αυτό προχωρά γρήγορα. Αυτά τα κυνήγια, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του αγροτικού μας τρόπου ζωής, είναι ισχυρά συνδεδεμένα με ορισμένες περιοχές και είναι απολύτως συμβατά με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, η οποία πρέπει επίσης να λαμβάνει υπόψη την ποικιλομορφία των κυνηγετικών πολιτισμών.»

Willy Schraen, Πρόεδρος της FNC (Γαλλική Ομοσπονδία Θήρας)

 

www.chasseurdefrance.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο