Καμία προοπτική άρσης των απαγορεύσεων για το κυνήγι

Είναι η ξεκάθαρη ως προς τις προθέσεις της πολιτείας η απάντηση που έλαβε από την κυβέρνηση ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης, στο πλαίσιο της ερώτησης που είχε υποβάλει…
Την ίδια στιγμή οι κυνηγοί και στη Ζάκυνθο που βλέπουν την φετινή κυνηγετική περίοδο να ολοκληρώνεται και τυπικά σε λίγες ημέρες, χωρίς να αλλάξει τίποτα ως προς τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ και απαγορεύουν και την κυνηγετική δραστηριότητα, αποβλέπουν στην έκβαση της προσφυγής της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στην απάντηση προς τον Βουλευτή Ζακύνθου αναφέρεται: “Σε απάντηση του ανωτέρω μέσου κοινοβουλευτικού ελέγχου, σε ό,τι μας αφορά, και πλέον των ειρηθέντων κατά την ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας επί της υπ’ αριθ. 139/ 09-11-2020 (ΛΒ’ Συνεδρίαση της 13-11-2020) Επίκαιρης Ερώτησης του Βουλευτή κ. Β. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ, σας γνωρίζουμε ότι, δυνάμει της υπ’ αριθ. Δ1 α/Γ.Π.οικ.: 4992 από 22-01-2021 (Φ.Ε.Κ. Β’ – 186) Κ.Υ.Α., αποφασίστηκαν έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00.

Ως εκ τούτου, ζητήματα σχετικά με έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας ανά πεδίο δραστηριότητας, ρυθμίστηκαν με το άρθρο 1 της ανωτέρω Κοινής Υπουργικής Απόφασης. Προς πληρέστερη δε ενημέρωσή σας, σχετικό τυγχάνει το από 15-01 τ.ε. Δελτίο Τύπου, στο πλαίσιο της ενημέρωσης συντακτών από τον υπογράφοντα, την Καθηγήτρια Β. Παπαευαγγέλου, τον Καθηγητή Γκ. Μαγιορκίνη και τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Ά. Γεωργιάδη”.

 

www.imerazante.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top