Καταγγελία για εγκατάλειψη κυνηγετικού σκύλου στην Κομοτηνή

Ο γνωστός φιλόζωος Αντώνης Λιάπης εντόπισε ένα σκυλί στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής και της Αγίας Σοφίας και όπως καταγγέλλει αποτελεί εγκατάλειψη κυνηγετικού σκύλου.

Μάλιστα ο κος Λιάπης στέλνει και επιστολή προς τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής, ώστε να κινητοποιηθεί και να περισυλλέξει τον σκύλο και να τον φροντίσει.

Η επιστολή του κου Λιάπη:

«Κύριε Πρόεδρε του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής, αγαπητέ Παναγιώτη Χαλβατζή, αυτή τη στιγμή (05/11/2021, ώρα 18:45’), περιφέρεται τρομαγμένο ένα κοκκαλιασμένο κυνηγετικό σκυλί στην περιοχή Αγίας Σοφίας Κομοτηνής και 3ου Δημοτικού Σχολείου (οδός Μητροπολίτου Ανθίμου). Μου είπαν ότι το πέταξε κάποιος πριν από αρκετή ώρα από ένα αυτοκίνητο, και αφού ανέπτυξε ταχύτητα απομακρύνθηκε. Το σκυλί φαίνεται ότι δεν γνωρίζει από δρόμους είναι νηστικό και διψασμένο. Περπατάει αλαφιασμένο. Κινδυνεύει να χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Δεν προσεγγίζεται εύκολα. Το τάισα με κονσέρβες που άφησα σε μεγάλη απόσταση (και νερό).

Επειδή αυτός που το εγκατέλειψε είναι βέβαιο ότι είναι κυνηγός (πιθανότατα και μέλος του συλλόγου σας), ελπίζω ότι ως πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου, θα δείξεις την αρμόζουσα ευαισθησία ώστε να κινητοποιηθούν άμεσα κάποια μέλη του πολυπληθούς συλλόγου σας, προκειμένου να πιάσετε το σκυλί και να το φιλοξενήσετε σε δικό σας χώρο, και σε δεύτερη φάση, να αναζητήσετε το δίποδο κτήνος που το εγκατέλειψε.

Περιμένω με αγωνία την παραγωγική σας αντίδραση».

 

 

www.xronos.gr

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top