Κωνσταντίνος Κούσαντας: «Δεν περισσεύει κανείς στην σκοποβολή»

Ο Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κούσαντας σχολίασε τις εξελίξεις με την ΣΚΟΕ και τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς αλλά και την ελπίδα για μια καλύτερη σκοποβολή. Όλα όσα είπε:

«Αγαπητοί φίλοι της σκοποβολής,

Μέσα από την ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό τα τελευταία χρόνια, βιώνω καθημερινά, όπως όλοι σας, τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς αλλά και την ελπίδα για μια καλύτερη σκοποβολή.

Με σεβασμό πρώτα σε σας, έθεσα την υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (και η οποία απορρίφθηκε από την ΣΚΟΕ μέχρι να εκδικαστεί νομικά η ένσταση μου) και για εκπρόσωπος στην ΕΟΕ, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να φέρουμε στο προσκήνιο και νέους ανθρώπους και νέες ιδέες ώστε να δώσουμε φωνή και ελπίδα σε όλους τους αθλητές – σκοπευτές για την αναγέννηση της σκοποβολής.

Προσωπικός μας στόχος είναι μια ΣΚΟΕ ενωτική, σύγχρονη, καινοτόμα, δυναμική, εξωστρεφή και ανταποδοτική στους συλλόγους.

Στην προσπάθειά μας αυτή με πλαισιώνουν άνθρωποι ικανοί, με γνώση, εμπειρία και ήθος, δείχνοντας το δρόμο των ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων της Ομοσπονδίας.

Δεν περισσεύει κανείς στην σκοποβολή. Έχω γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρώπους από τις μέχρι τώρα συναντήσεις μου για την σκοποβολή.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ.

Με σεβασμό στην σκοπευτική οικογένεια»

Κωνσταντίνος Κούσαντας

 

 

www.sportime.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top