Λαθροκυνηγούς εντόπισαν οι θηροφύλακες του Κ.Σ. Αργους

Ο Kυνηγετικός Σύλλογος Άργους μετά από καταγγελία παράνομης θήρας την νύχτα, έστειλε στην συγκεκριμένη περιοχή ευθύνης του, τους θηροφυλακες, Ντόκο Παναγιώτη, Μαστοράκη Γεώργιο και Κατσαρό Κώστα για να ελέγξουν την καταγγελία.
Πράγματι διαπιστώθηκε ότι ένα μηχανοκίνητο όχημα έριχνε φώτα στους παρακείμενους αγρούς. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και κατάφεραν οι Θηροφύλακες να ακινητοποιήσουν το όχημα και στον έλεγχο που έγινε βρέθηκε κυνηγετική καραμπίνα γεμάτη, με αυτοσχέδια βάση προβολέα (φακού).
Ακολούθησε η αυτόφωρο διαδικασία και κατάσχεση του οχήματος και του όπλου. Υπεβλήθη σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.
 
Το Δ.Σ και ο κυνηγετικός σύλλογος αποδοκιμάζουν τέτοιες ενέργειες αυστηρά, όχι μόνο σαν παράνομη δραστηριότητα, αλλά και γιατί αυτό το φαινόμενο καταστρέφει την εικόνα των κυνηγών απέναντι στην κοινή γνώμη και θα συνεχίσει να καταπολεμά τέτοια φαινόμενα με μεγαλύτερο ζήλο, σεβασμό στο θήραμα, στην φύση και σ όλους τους νόμιμους κυνηγούς.
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο