Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Νέας Μάκρης – Μαραθώνος σας προσκαλεί στον 2ο Αγώνα Δρόμου Marathon Lake Run 10 χλμ., που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαΐου 2025, με εκκίνηση στις 10:00 π.μ. στο ιστορικό πέτρινο φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα – το μοναδικό μαρμάρινο φράγμα στον κόσμο!
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος, της Περιφέρειας Αττικής και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ.
Τρέχουμε με νόημα!
Σε μια εποχή που η φύση μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ, ο Marathon Lake Run δεν είναι απλώς ένας αγώνας δρόμου – είναι μια πράξη υποστήριξης και συμβολής στην προστασία του περιβάλλοντος. Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, δίνουμε το παρών για να δώσουμε ξανά ζωή στον τόπο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ
• Ημερομηνία: Κυριακή 18 Μαΐου 2025
• Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
• Αφετηρία: Πέτρινο Φράγμα Λίμνης Μαραθώνα
• Τερματισμός: Εγκαταστάσεις ΕΥΔΑΠ, Λίμνη Μαραθώνα
• Απόσταση: 10 χλμ. (ασφαλτινή & χωμάτινη διαδρομή, με ήπιες κλίσεις)
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
• Κόστος συμμετοχής: 10€
• Εγγραφές: Μέχρι 4 Μαΐου 2025 ή νωρίτερα αν συμπληρωθούν οι 950 συμμετοχές
• Πληρωμή: Online μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς (IRIS)
• Καμία εγγραφή δεν θα γίνει δεκτή την ημέρα του αγώνα
Φόρμα εγγραφής: https://raceid.com/el/races/13389/about