Νέα καραμπίνα Benelli M2 SP για σκοποβολή IPSC!

Η ιταλική εταιρία Benelli παρουσίασε τη νέα καραμπίνα M2 SP. Είναι το πρώτο εργοστασιακό λειόκανο όπλο της εταιρείας Benelli έτοιμο για σκοποβολή IPSC! 

Το νέο όπλο διαθέτει έναν υπερμεγέθη μοχλό οπλίσεως και αναστολέα κλείστρου σε κόκκινο χρώμα που βοηθούν τους σκοπευτές να το χειρίζονται γρήγορα στον ανταγωνισμό της σκοποβολής. Η αποθήκη είναι χωρητικότητας 10 φυσιγγίων και αυτή σε κόκκινο χρώμα και… μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα από το όπλο όπως η αποθήκη του γνωστού πλέον Benelli Vinci.

Aυτό που ξεχωρίζει είναι ένα μικρό κενό μέσα στη ρίγα του όπλου στο οποίο στεγάζεται ένα αναδιπλούμενο πίσω σκοπευτικό… όταν είναι διπλωμένο είναι μέσα στη ρίγα ενώ όταν ξεδιπλώνεται γίνεται ένα οπίσθιο σκοπευτικό με εγκοπή για σκόπευση ακριβείας σε συνδυασμό με το εξαιρετικό στόχαστρο οπτικής ίνας που βρίσκεται πάνω από το στόμιο της κάνης!

Η κρυογενής κάνη είναι μήκους 26 ιντσών (66 εκατοστά) και είναι επιχρωμιωμένη και δοκιμασμένη στα 1370 bars.  Το κοντάκι διαθέτει το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Comfortech της Benelli για μείωση της ανάκρουσης.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο