Ο Α.ΣΚ.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΥ στον αγώνα πρωταθλήματος Πρακτικής Σκοποβολής Πυργετού

Πρωταθληματικός αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Σκοπευτήριο του Ωρίωνα Πυργετού το διήμερο 16-17 Απριλίου. Πρόκειται για έναν από τους 5 αγώνες του πρωταθλήματος πρακτικής σκοποβολής!!

Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Ομιλος Τυρνάβου ήταν εκεί, πάντα παρών στα μεγάλα γεγονότα της σκοποβολής, με τον πρόεδρό του Γιώργο Νατσιούλα και τον αθλητή του συλλόγου Γεώργιο Αλεξανδρίδη. Μαζί τους και ο Κωνσταντίνος Κοσκινιώτης από τον σκοπευτικό σύλλογο Βόλου.

Μετά από ένα απαιτητικό αγώνα ο οποίος είχε μεγάλη συμμετοχή 200 περίπου αθλητών από όλη την Ελλάδα στην κατηγορία standard ο Γιώργος Νατσιούλας πήρε τη 18η θέση, ενώ στην κατηγορία production ο Γιώργος Αλεξανδρίδης πήρε την 21η θέση και ο Κωνσνταντίνος Κοσκινιώτης την 25 θέση.

Οι τρεις αθλητές πέρα από το κοινό ενδιαφέρον για την πρακτική σκοποβολή είναι και συνάδελφοι υπηρετώντας στην 32 ταξιαρχία πεζοναυτών στον Βόλο στην οποία βρίσκεται και το προπονητήριο τους αφού για την εξάσκησή τους χρησιμοποιούν το πεδίο βολής Σαρακηνού το οποίο ανήκει στην Ταξιαρχία.
 
 
 
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο