Ο Δημήτρης Κανδύλης 5ος στον αγώνα Hellas Great shotgun

Το διάστημα 1-4 Ιουλίου διοργανώθηκε στην Κόρινθο ο διεθνής αγώνας με την ονομασία Hellas Great shotgun. Ένας αγώνας πρακτικής σκοποβολής στο λειόκαννο τυφέκιο, με συμμετοχές πάνω από 10 χώρες του εξωτερικού, που συγκέντρωσε την ελίτ της ευρωπαϊκής αλλά και ελληνικής σκοποβολής.

24 απαιτητικά στάδια μέσα σε τρεις ημέρες αγώνα, έθεσαν σε δοκιμασία όπλα και αθλητές, δεδομένων και των υψηλών θερμοκρασιών που επεκράτησαν στο σκοπευτήριο.
 
Ο Δημήτρης Κανδύλης κατετάγη τελικά 5ος, ύστερα από ένα ατυχές συμβάν σε ένα από τα μεγάλα στάδια του αγώνα, χάνοντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο για μόνο 10 πόντους απο τους 1156 που συγκέντρωσε συνολικά!
Να υπενθυμίσουμε πως ο Κανδύλης υπήρξε 2ος πανελληνιονίκης το 2016 στην Κόρινθο, 1ος πανελληνιονίκης το 2017 στη Θεσ/νίκη , 1ος πανελληνιονίκης το 2018 στα Ιωάννινα καθώς και πρωταθλητής Ελλάδος την ίδια χρονιά.
Αυτή ήταν και η διάκριση (ύστερα από 5 αγώνες  πρωταθλήματος και ισάξιες πρωτιές) που του έδωσε το εισιτήριο για είσοδό του στην Εθνική ομάδα εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα shotgun IPSC που έλαβε χώρα στη Γαλλία το 2018.
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη βιομηχανία φυσιγγίων Αφοι Καρδαρά, για τα καταπληκτικά φυσίγγια που του κατασκευάζει , καθώς και τον σκοπευτικό σύλλογο ΑΣΚΟΖ στο Κολύρι, όπου και περνά το μεγαλύτερο τμήμα των προπονήσεών του.
Και όπως λέει πάντα: «τα καλύτερα έρχονται».
 
 
 
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο